Hvordan til at hælde beton plader i garager

April 15

Hælde en betonplade i en eksisterende garage vil give dig med en stærk, varig overflade for parkering din bil. Om du udskifter en beskadiget betongulv eller hælde en plade over en snavs eller sand gulvet i en ældre garage, kan du installere den ny overflade i en dag eller to med en lille team af hjælpere. Hælde beton og manipulere med overfladen, så det er jævn og glat før hærdning kræver et lille team af folk.

Instruktioner

•Forbered jorden for garage gulv ved at fjerne eksisterende stykker af beton, snavs eller sand. Grave ud 12 inches fra webstedet med skovle og kompakt bunden af fundamentet med en komprimator maskine. Bunden af kuplen skulle have en lille skråning af 1 tomme for hver 8 fod af afstand fra huset. Maskinen vil tvinge ud luftlommer at stabilisere jorden.

•Frame garage gulv ved stabling to lag 2 af 6 tommer brædder på siderne mod den indre væg. Vedhæfte boards med en hammer og søm. Toppen af din ramme mærker hvor overfladen af pladen vil være. Brug en tømrer niveau til at kontrollere, at rammen er højere på bagsiden af garagen og lavere i front, efter dræning grade.

•Fyld bunden af kuplen med 4 inches af aggregat og kompakt det med maskinen, indtil overfladen er hårdt. Sted trådnet over samlet at tilføje understøttelse til basen.

•Sæt armeringsjern nær siderne af gulvet og gennem centrum. Hæve det halvt med tykkelsen af pladen med armeringsjern stole, så det vil styrke slab fra center.

•Divide garage i sektioner med ¼-tommer ekspansionsled lig i højde med tykkelsen af pladen. Ekspansionsled vil absorbere spændinger og forhindre slab fra revner når betonen udvider og kontrakter. Leddene bør være sæt apart ca 2 fødder gange tykkelsen af pladen. En 6 tommer slab, læg leddene i et gitter hver 12 firkant feet.

•Begin til at hælde beton fra bagsiden af garagen ud. Bruge skovle til at sprede betonen i hjørnerne og rake det med et gauge rake at fjerne luftbobler. Træk en smøre over overfladen fra tilbage til forsiden for at fjerne overskydende og udfylde lav områder.

•Strømforbrug i standby ekspansionsled op og presse dem mod indersiden af de første afsnit. Straks Begynd at hælde den tilstødende afsnit, mens beton i den første sektion er jævnet med jorden. Pres fra de to sider vil låse ekspansionsled på plads. Fjern eventuelle beton fra toppen af ekspansionsled.

•Anvend en lang-håndteres bull float at glatte overfladen af betonen.

Uddelingen strimler af ekspansion fælles sammensatte over ekspansionsled at forsegle dem så vandet ikke kan løbe ned ad siderne og i bunden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com