Hvordan til at hælde beton plader Metal bygninger

December 2

Hvordan til at hælde beton plader Metal bygninger

Der er mange formål for metal bygninger, der gør, at have en eller to af dem på din ejendom en fremragende idé. Udover opbevaring, kan de blive garager til ATV'er og andre små køretøjer, sommer spil værelser, lille pool huse, og næsten alt andet du kan forestille dig. Mange mennesker, der ville elske at have disse bygninger har give på grund af de høje omkostninger ved at ansætte en professionel entreprenør. Den gode nyhed er, du kan købe denne type af metal bygning præfabrikerede og den eneste anden ting nødvendige er betonplader, som er let at hælde dig selv.

Instruktioner

•Vælge et konkret produkt, der behager dig og købe nok til at gøre så mange standard 6 fod af 6 fod 4 tommer tykke plader og du kræver. Konsultere emballage af beton, som du vælger at finde ud af hvor meget pour område ét køb vil fylde, da dette vil variere fra produkt brand og størrelse. Brug disse oplysninger til at beregne dit køb. Har beton forberedt i butikken og placeres i lufttæt containere.

•Klart placeringer for dine plader af enhver strukturer, snavs og planter. Fjerne græsset, så hvert område er bare byggemodnede grund.

•Brug 2 x 4 tømmer at skabe rammer til at hælde dine plader. Søm en af 6-mund-boards at en af de 8-fods boards, 1 fod i fra den ene ende. Søm de andre 6-fods bord 1 fod i fra anden enden. Fastgør de resterende 8-fods bord, så det er endda med de første 8-fods bord og hver af de 6-mund-boards er 1 fod i fra hver ende af det. Brug et målebånd til at kontrollere, at din ramme er en perfekt 6 fod x 6 fods kvadrat. Placere rammen korrekt. Gøre så mange flere rammer som krævet for din antallet af plader og lægge dem på plads.

•Sæt 3 2 x 2 tommer træ pins langs hver side af pour rammer, lun op mod rammerne sig selv. Skubbe dem ned i jorden ved hjælp af din hånd, derefter hammer dem indtil de er halvvejs underground. Afbrød toppe af alle keglerne med en håndsav, således at toppen af benene og toppe af frames er alle niveau.

•Anvend en skovl til at oprette en grøft langs indvendige omkredsen af hver ramme. Gøre hver skyttegrav ca 4 inches dyb og ikke bredere, spade af din skovl. Disse rum vil gøre betonen tykkere omkring kanterne, hvilket betyder, at dine plader bliver stærkere.

•Anvend en haveslange til at omhyggeligt fugte center snavs inden for hver frame og tamp jorden inde i hver med en lang håndterede tamp indtil alle overfladerne er niveau og stram.

•Før hælde beton, dække alle din nøgne hud og lagt på nogle handsker og et par plastik briller.

•Tøm nok af beton til en plade fra de lufttætte beholdere i en trillebør eller andre let at transportere køretøjet. Du bliver nu nødt til at arbejde hurtigt.

•Pour en om 1-tommer tykke, tynde lag af beton i det første billede og bruge en skovl til at sprede det rundt. Placer 5-mund-lange forstærkende stangen over den anslåede center af beton og slip det på toppen af dette første lag. Wrap et stykke af #3 armeringsjern rundt inde på hæld ramme, at holde en 2-tomme rum mellem armeringsjern og sider af rammen. Bøje omhyggeligt armeringsjern omkring hvert hjørne, i stedet for at skære det, der skaber svage steder. Hvor armeringsjern overlapper den forstærkende stang, binde dem sammen med uafgjort wire, så de ikke gnide frem og tilbage. Hvis armeringsjern overlapper selv i enderne, også sikre disse sammen med slips ledninger.

•Pour resten af beton i rammen. Bang på hver side af rammen, saa luftboblerne brast og konkrete afregner med en hammer.

•Screed overfladen af beton, arbejder værktøj fra den ene ende af rammen til den anden i en back-og-tilbage bevægelse. Glat beton med en gummi float ved hjælp af store, cirkelformede bevægelser. Tillad beton hærde i 30 minutter, derefter flyde beton igen. Efter en anden 30 minutter, bruge float for at glatte overfladen en sidste gang, så lad den konkrete tørre indtil alt vandet fordamper fra overfladen. Når det er soft-sæt, skal du bruge en metal murske forme overfladen af betonen, indtil du er tilfreds med hvordan det ser ud.

•Fyld resten af din pour rammer med cement efter trin 8 til 11.

•Cure alle betonplader for 3 dage, sprøjtning dem let med en haveslange en gang om dagen for at holde kuren selv. Når alle pladerne har fuldstændig helbredt, fjerne pour rammer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com