Hvordan til at hælde en Cement Pad

September 27

Hvordan til at hælde en Cement Pad

Det første trin i bygning et parcelhus garage eller et skur er afgøre, hvilken type gulv din kommer til at sætte struktur på. En mulighed, når bygge et skur er at sætte det på et trægulv, men det er ikke den bedste mulighed, hvis din bygning en garage. Den bedste løsning efter min mening er at sætte struktur på et betonunderlag. Så du behøver ikke at bekymre sig om træ rådnende out eller undrende hvis trægulvet kan håndtere vægten af alle ting du cram inde i bygningen. Så er her hvordan du opbygger en plade på grade pad...

Instruktioner

•Først ting er at finde en lidt niveau område til at bygge din struktur. Små variationer i banen af jorden vil ikke kræve nogen større landskabspleje. Hvis dit område ikke er niveau kan du har brug at sænke eller hæve landskab for at niveau området. En mulighed er at bringe i en lastbil belastning af grus og niveau området ved hjælp af grus.

•Når området er noget niveau, det er tid til at opbygge former. I de fleste tilfælde kan du opbygge formularer ved hjælp af 2 x 4 som vil give dig en 3 ½" tyk plade af beton, men hvis din bygning en garage du vil helt sikkert vil bruge 2 x 6's til at opbygge dine formularer. Dette vil give dig en 5 ½" tyk plade.

•Build en boks til din ønskede størrelse ved hjælp af 2x6s. 2x6s skal støttes på den udvendige side af boksen for at stoppe beton fra skubbe brædderne over. Drive metal eller træ spil hver 8 fod eller deromkring og Skru de 2 x 6 til bålet. Som din skrue sørge for 2x6s til bålet form er niveau eller slog hvis det ønskes. Du kan også bunke grus eller sten ind i formen.

•Nu at formen er sikker og plan for beton. Der er flere hjemmesider, som vil tillade dig at indtaste dimensioner af din form og det vil beregne mængden af beton du har brug for. Formlen er længde X bredde X dybde / 27 = Cubic Yards af beton.

•Nu afhængigt af størrelsen på din pad kan du ringe op til et par venner. Hælde beton er en temmelig anstrengende job, især hvis du ikke kan tilbage den konkrete lastbil lige op til formen. Når du starter hælde beton i formen skal du en haven rake og skovlen flytte beton rundt forsøger at holde det konkrete niveau med toppen af din form. Næste får en lang 2 x 4 eller 2 x 6 og hvile det på toppen af former og ved hjælp af en back og tilbage bevægelse trække 2 x 4 på tværs af betonen til at sikre byens niveau med kanterne.

•Efter udjævning af beton, skal du glatte det frisk støbt beton. Et værktøj du skal leje vil være en bull float. En bull float er en 3' lang og 1' bred murske lavet af magnesium med et langt håndtag, der kommer i sektioner. Dette vil tillade dig at glat midten af puden uden at træde i den friske beton. Skub og træk bull flyde på tværs af den friske beton, indtil overfladen bliver glat og ingen grus viser.

•I denne sag puden bliver brugt som en garage gulv så vi ønsker den overflade glat, hvis din hælde side går du ønsker at afslutte overfladen med en ru tekstur for trækkraft. Da vi ønsker vores overflade glat vil vi vente indtil overfladen bliver fast og gå over hele puden med en stål hånd murske at opnå den ønskede finish.

Tips & advarsler

  • Bære handsker.
  • Vælge en dag hvor regnen ikke forventes.
  • Få nogle unge hjælp
  • Undgå at få konkrete på din hud.
  • Bære sikkerhedsbriller, når hælde beton.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com