Hvordan til at hælde en plade på lerjord

May 1

Hvordan til at hælde en plade på lerjord

Beton er det mest anvendte menneskeskabte materiale i byggebranchen. Består af grus, sand, cement og vand, giver beton et stabilt fundament i bygningskonstruktioner og parkering plader. Betonfliser er også brugt som terrasser og grundlaget for porches, dæk, skure og husholdningsapparater såsom centralvarme enhed. Undertiden kan materialer som armeringsjern tilføjes i slab former før hælde for mere styrke. Sand- og lerjorder har brug for ekstra forberedelse før hælde slab for støtte og lang levetid.

Instruktioner

•Level er hvor slab hældes med en rake.

•Klippe 1-af-6-tommer stykker af tømmer til ramme området slab med træ til at gøre en konkret form. Gøre dette ved satsningen off hjørne dimensioner af den påtænkte slab. Derefter vedhæfte boards til stakes og hinanden i hjørnerne med skruer.

•Tilføj en 4-tommer lag af grus på toppen af jorden inde i formularen til at yde ekstra støtte til pladen, når hælde over dårlig dræning jord såsom ler eller sand. Niveau laget grus med en rake. Dette skal ende med at være omkring 2 inches fra toppen af den konkrete form.

•Tilføj stålkonstruktioner armeringsjern til support hvis det er nødvendigt. Armeringsjern er anbragt oven på grus inde i formularen i et gittermønster omkring en fod fra hinanden. Derefter bruge wire til gitteret i vejkryds. Hvis pladen er for et hjem fundament eller parkeringsplads, tilføjer armeringsjern er en god idé at forebygge revner senere.

•Mix beton pulveret blandes med vand. Tilføje ca 5 eller 6 gallon vand pr 94 lb. pose af cement. Konkrete mix bør være lidt tyk. Hvis du gør en kanal i mikset med din skovl, konkrete mix skal bo og ikke fylde op igen til kanalen eller smuldre. Dette er den rigtige konsistens. Leje en mekanisk mixer fra byens lokale hjem forbedring kan være i din bedste interesse. En mekanisk mixer vil gøre jobbet lettere og sikre, at betonen er helt blandet for de bedste resultater.

•Level beton til toppen af dine formularer ved at skubbe en 2 x 4 jævnt over hele overfladen glat og kompakt.

• Lad konkrete kuren i mindst 24 timer før du fjerner de træ former. Beton vil fortsætte med at helbrede over de næste par dage, da duggen.

Tips & advarsler

  • Undgå at hælde beton i meget varme eller kolde temperaturer. Temperaturen kan påvirke blanding og stigning hærdning gange.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com