Hvordan til at hænge billeder fra et billede jernbane

July 29

Beskytte dine vægge-- og tilføje en dekorativ designelement til dit værelse--ved at hænge billeder fra et billede jernbane. Oprindeligt brugt til at beskytte gips og drejebænk vægge fra søm skade, har billede skinner en afrundet top kant designet til at holde kroge sikkert på plads. De hænger normalt under gesims støbning, hvor som helst fra lige under niveau med toppen af dørkarme. Hængende illustrationer fra billedet skinner er enkle og du kan omarrangere dit galleri så ofte som du ønsker, uden nogensinde at gøre en enkelt hul i din vægge.

Instruktioner

•Sæt to D-ring eller rem bøjler på bagsiden af hvert billede. Bruge D-ringe, for små til mellemstore billeder med glas og urammet lærreder. Bruge bæltet bøjler til store, tunge billeder og spejle. Fastsætte billede ansigt på en foldet badehåndklæde til beskyttelse af glasset. Nail bøjler til yderkanten af bagsiden af billedramme, lige under den øverste skinne, så sideskinner af billedrammen bære vægten.

•Hold dit billede på væggen, på den højde, hvor du ønsker det til at hænge. Gøre en lys blyant markere på væggen i placeringen af billedets øverste hjørner. Check mærker med et niveau og justere dem hvis det er nødvendigt.

•Hook større kurven af en eller to S-formede billede jernbane kroge til dit billede jernbane. Bruge ét billede jernbane krog for små, lette billeder og to kroge til mellemstore og store billeder.

•Loop kabel-snoet, stål billede wire over mindre, projektering kurven for dit billede jernbane kroge. Billeder hængende fra en enkelt krog, loop i midten af en enkelt ledning tre gange rundt om billedet jernbane krog. Lad enderne af wire trail i lige store mængder fra begge sider af krogen. For billeder hængende fra to kroge, skal du bruge en separat wire for hver krog. Forlade 4 inches af wire gratis den ene ende af wiren og loop den lange ende tre gange rundt om billedet jernbane krog. Spole 4-tommer slutningen af tråd stramt omkring toppen af den lange ende, lige under billedet jernbane krog.

•Hold dit billede på væggen, tilpasse hjørner til blyant markerer du har lavet. Slip venstre hængende wire--enten hængende fra venstre billede jernbane krog eller den venstre halvdel af en dobbelt-wire hængende fra en enkelt krog--gennem venstre billede bøjle. Loop wire tre gange gennem bøjlen. Spole 4 inches af den løse ende af wiren stramt omkring anden enden af ledningen. Afskære overskydende ledning med wire cutter eller et par saks gamle. Gentag med den højre-hængende wire og højre billede bøjle.

•Vælg tilbage fra billede og sørg for at det hænger lige. Justere wire og bredbånd som nødvendig.

Tips & advarsler

  • Vælg en wire gauge passende for din tungeste billede og bruge det til alle dine billeder til at holde udseendet konsekvent. Find hængende vægt på wiren emballage.
  • Erstatte dekorative ledningen, stål kabler med glidende kroge, bånd eller kæde til billede hængende wire, afhængigt af din indretning.
  • Hvis dine billeder tilt frem efter hængende, lægger tyk, selvklæbende filt puder eller gummi kofangere på den nederste hjørner.
  • Ansætte en ven til at hjælpe og samtidig knytte wire til bøjler af store, tunge billeder. Nyde bekendt holde billedet på plads mens du loop og spole ledning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com