Hvordan til at hænge billeder i et mobilhome

March 12

Hvordan til at hænge billeder i et mobilhome

Familie billeder eller billeder, dekorative tilføje varme og personlighed til ethvert rum, gør rummet mere indbydende. Dette kan være en udfordring, hvis du bor i et mobilhome på grund af tynde vægge, placering af studs eller type af væg i dit hjem. Mange mobilhomes har vægge, der vil lide skade, hvis billeder ophængt forkert. Nogle har præfabrikerede paneler, som er vanskeligt at få negle ind. Vælge en anden måde at sikre dine billeder eller vægtæpper og tilføje en dekorativ touch til dit mobile hjem.

Instruktioner

Hvordan til at hænge billeder i et mobilhome

•Brug måling tape og en blyant til at lokalisere og markere en centreret spot på væggen for dit billede eller gruppe af billeder. Hvis placere et billede mellem to windows, måle afstanden mellem to og markere et sted midt mellem dem.

•Peel plastovertræk ud på bagsiden af en selvklæbende billede bøjle. Placer klæbestof billede bøjle på mærket hvor du ønsker at hænge dit billede.

Hæng billede fra billede bøjle og justere, så den er centreret. Et niveau vil hjælpe dig med at afgøre, hvorvidt billedet er skæve. At have en assistent er nyttigt, hvis du skal klatre op en stige eller bruge et skridt afføring mens du holder billedet.

Tips & advarsler

  • Et andet par hænder gør hængende billeder en lettere opgave. Ansætte en person til at hånd du leverer og hjælp du kontrollere at se billederne er fordelt og hængende jævnt.
  • Lim på bagsiden af selvklæbende billede bøjler er klæbrig og holder meget godt. Sørg for at placere bøjlen, hvor du ønsker det første gang.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com