Hvordan til at hænge billeder i et soveværelse

June 16

Hænge billeder i dit soveværelse, eller ethvert andet soveværelse i dit hjem, tilføjer visuelle interesse til rummet. Portrætter eller kunst kan tjene som rummets knudepunkt eller samle indretningen mens der vises nogle af dine yndlingsbilleder. Vælg behagelige og beroligende billeder til dit soveværelse, da det er et sted for hvile. Travlt, højt billeder eller kunst kan forårsage dit sind til at arbejde når det bør hvilende.

Instruktioner

•Vælg de billeder, du vil have vist i dit soveværelse. Grupper af ulige numre, som tre, eller bare par af to fungerer bedst. To billeder er godt for relationer, ifølge feng shui. Billederne skal være det rette forhold til at passe ind i væggen, møbler eller området omkring hvor de vil blive hængt.

•Brug billedrammer, der passer til eller ligner hinanden i farve, form, tekstur eller æra. Hvis du vælger for at bruge forskellige rammer for en gruppe af fotografier, bør de have mindst én fælles træk, så de supplerer hinanden.

•Lay billeder ud på gulvet efter hvordan du ønsker at arrangere dem på væggen.

•Brug et målebånd og blyant til at let markere, hvor du vil installere hver billede bøjle eller søm. Især hvis et billede er tung, Sørg for at sætte søm i en stud i væggen.

Uddelingen negle eller billede kroge på plads med en hammer. Brug de korrekte kroge for type og vægten af dit billede.

Hæng billederne på krogene. Stå tilbage og se på billeder for at sikre de er lige og ser tiltalende til dig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com