Hvordan til at hænge billeder på Mobile Home vægge

June 1

Hvordan til at hænge billeder på Mobile Home vægge

Hænge billeder i et mobilhome kræver mere end bare trykke på en billede bøjle. Mobile home væggene kommer på kun 1/4 - 3/8-inch tyk; ældre mobilhomes har vinyl-belagt vægge og nyere boliger er udstyret med 3/8-inch gipsvæg. Derimod har stick-bygget boliger et minimum af 1/2-inch gipsvæg. Tynde drywall og vinyl coated vægge holde lidt vægt, hvilket gør installation via en stud eller brug af en væg anker nødvendigt når hængende billeder i et mobilhome.

Instruktioner

•Anbring en center-finding stud finder i det område hvor du skal hænge billedet og skub det langs væggen, indtil det bipper. Markere dette punkt med en blyant i den højde, du ønsker at hænge billedet. Mobile home hankatte er smallere end i stick-bygget boliger, så små som 1-inch ved 2-tommer. En center-finding stud finder giver dig mulighed at lokalisere den nøjagtige midten af hver stud, sikring af stabilitet for dit billede og minimere skader på vægge.

•Strømforbrug i standby tilbage fra væggen. Bestemme, hvis stud placering fungerer med din ønskede placering. Hvis ikke, skal du markere væggen hvor vil den øverste kant af billedramme til at sidde.

•Measure fra den øverste kant af billedramme til hængende hardware på bagsiden. Hvis rammen har en wire, træk ledningen stram mod toppen af rammen og måle afstanden fra dette punkt til den øverste kant af billedet. Skriv det ned.

•Measure ned fra mark på væggen afstanden mellem rammekanten og hængende hardware på bagsiden. Markere dette punkt med en blyant og slette mark ovenover.

•Læs væggen anker emballage og Bemærk pilot hul størrelse af fabrikanten anbefalede, hvis du ikke hængende billedet direkte på en stud. Outfit din boremaskine med denne størrelse, eller en bit, der svarer til den skrue, du bruger til at sikre billedet til en stud, og bor en pilot hul ind i væggen. Husk, Mobilhome vægge er tynde; bore langsomt for ikke at skade noget bag væggen.

•Squeeze stikben enden af væggen anker sammen og presse det igennem den pilot hul. Klippene udvide når de når anden siden af væggen. Nogle sorter kan kræve at du skrue anker i i stedet for at skubbe den. Følg producentens anvisninger.

Uddelingen skrue på væggen direkte til stutteriet eller væg anker, forlader hovedet stikker ud en lille mængde.

Hæng billedramme på din mobiltelefon hjem væg, glidende billede ramme hanger over skruehovedet. Justere rammen, indtil det er niveau.

Tips & advarsler

  • Billeder ser bedst ud når hang på gennemsnitlige øjenhøjde, omkring 57-64 inches over gulvet.
  • Brug altid en væg anker specielt beregnet til hule vægge. Traditionelle toggle ankre er ikke egnet for autocampere, som de efterlader et stort hul.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com