Hvordan til at hænge billeder på mursten uden at bore huller

February 13

Hvordan til at hænge billeder på mursten uden at bore huller

Murstensvægge tilføje en varm, gammeldags stemning til hjemmet, men er næsten umulig at trykke små søm i til at hænge billeder. Boligejere har normalt at bore i mursten til at hænge billeder, portrætter og malerier den traditionelle måde med metal, skrue-in kroge og wire. Denne metode gør lidt af en rod og efterlader permanente huller i murstensvæg. Uanset om du har simpelthen ikke tid til sådan et projekt eller din lejebetingelser forbyde dig fra at ændre væg overfladen, kan du stadig hænge billeder på mursten uden at bore huller.

Instruktioner

•Brug flytbare billede kroge til at hænge billeder vejer 5 lbs. eller mindre. Disse kroge montere på hårde vægge som mursten eller beton med en spartel, der er let at fjerne, når det er tid til at tage dit billede ned eller omarrangere skærmen væg.

•Brug genanvendelige klæbende putty at hænge letvægts billeder vejer mindre end 5 lbs. klæbende Kit sælges i afsnittet husstand i de fleste butikker i nærheden af tape og superlim. Trække en 1-tommer stykke kit fra pakken, rul det til en kugle mellem fingrene og anvende den til et hjørne af bagsiden af billedet. Når alle fire hjørner har putty på plads, placere billedet på væggen og tryk fast på billede hjørnerne at sikre vedhæftning. Kit vil trække let og efterlader ikke nogen klistrede rester når du fjerner det.

•Brug dobbeltklæbende tape til at hænge billeder vejer mindre end 2 lbs. anvende båndet i strimler ned på bagsiden af billedet eller letvægts frame og tryk fast på væggen.

•Brug Velcro med selvklæbende bagside til at hænge billeder vejer op til 5 lbs. anvende én sektion af Velcro på mur og de andre afsnit på billedet. Justere sektionerne og tryk fast på billedet på væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis dit billede vejer mere end 5 lbs., bruge en anden flytbare billede krogen for hver yderligere 5 lbs. at distribuere og bære vægten.
  • Selvklæbende kit kommer i forskellige farver. Hvis ansøger klæbende putty direkte til et billede, skal du bruge en plain hvid kit uden hvilken som helst farve farvestoffer for at undgå farvning billedet.
  • Brug fire strimler af Velcro--en øverst i billedet, en i bunden af billedet og to på væggen, fordelt i samme afstand fra hinanden som Velcro strimler på billedet. Bruge en lineal for at sikre strimler på væggen vil justere korrekt at dem på billedet.
  • Ikke hænge billeder tungere end 15 lbs. ved hjælp af disse metoder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com