Hvordan til at hænge billeder på skrå lofter

August 5

Hvordan til at hænge billeder på skrå lofter

Et skrånende loft giver interessante struktur i et værelse, men kan være en alvorlig udfordring til at hænge billeder og kunst. Bruge de bedste værktøjer til jobbet til at drage fuld fordel af din plads og vise dit hjem tilbehør direkte på din skrånende loft eller væg. Være forsigtig med at bruge studs i loftet når du hænge billederne, så de vil være så sikker som muligt.

Instruktioner

•Measure dit billede ramme for at bestemme placering for din hængende mekanismer. Brug en blyant til at markere et "X" på tre positioner på rammen--en på hvert hjørne, 1 tommer i fra yderkanten og 1/2 tommer ned fra toppen og en tredje nederst, centreret på tværs af bredde og 1/2 tommer op fra bunden.

•Locate studs i din skrå loft med en stud finder, ved at køre det langs loftet. Måle og markere tre steder på dit loft at koordinere med de tre steder på din billedramme; dem på dit loft skal være de samme afstand fra hinanden som hængende steder på din ramme. Placer steder på dit loft på studs, hvor det er muligt.

•Sæt et nøglehul billede bøjle til hver plet på bagsiden af din billedramme. Placer bøjler, så den større del af nøglehuller nedad.

•Drill et lille hul i hver position du markeret på loftet. Installere en pan hoved skrue i hvert hul.

Hæng billede på loftet. Linje op de større del af nøglehuller med hver skrue, så skub nedad for at låse skruer i de smalle ender af nøglehuller.

Tips & advarsler

  • Bruge dobbeltsidet montering firkanter placeret i hjørnerne af billedruden til at give den ekstra støtte og udholdenhed.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com