Hvordan til at hænge billeder på trappen

October 12

Hvordan til at hænge billeder på trappen

Husets trappe giver en interessant baggrund for hængende fotografier. Vægplads på dette område går undertiden ubrugt på grund af formen af rummet. Men med lidt omtanke, kan du hænge dine fotos på trappen. Nøglen er at træne de visuelle kontraster før tid og arbejde med formen på trappen. Endelig vil arbejder med elementer som farve og frame design gøre dette foto display skiller sig ud.

Instruktioner

•Vælg en række rammer til dine billeder. Selv om du måske ønsker billeder af samme størrelse på dine trapper, bringer bryde visningen ved at tilføje en rund eller oval ramme lejlighedsvis visuel kontrast. Dette gør foto vise mere interessant.

•Vælg fotorammer, der er ensartede i størrelse til visuel kontinuitet. Hvis du har billeder i flere størrelser klynge et par af dem over hver trappe så blok af billeder er omtrent samme størrelse. For eksempel, over en trappe kan du placere en blok af fire billeder hang sammen i en firkant. På den næste "foto blok" op, hang et stort billede, der svarer i størrelse til de fire mindre billeder hang sammen.

•Paint væggen på som du agter at hænge billeder. Dette skaber en accent wall, som giver dig en pulserende kulisse for billeder. Denne type af væg skiller sig ud, hvis ene side af trappen er åbne.

•Mark væg fra trappe til højden af øjenhøjde på væggen. Øjenhøjde er normalt omkring 60 inches. Fra alle trapper, gøre en lys blyant mærke på væggen over det på 60-tommer-mærket. Viser den bedste foto på trappen følge den naturlige linje af trappen. Selvom der er undtagelser, er det bedst at følge denne retningslinje først og afvige fra det senere, når du har oprettet den visuelle linje. Hver blok af fotos du hænge på væggen vil visuelt efterligne mønster af trappen, hvis du markerer trappen på denne måde.

•Pound negle i væggen hvor dine mærker og hæng dine billeder. Skridt tilbage til enhver tid at sikre, at den visuelle progression af dine fotos også danner en trappe-trin mønster.

Tips & advarsler

  • Find måder at tilføje en iøjnefaldende element til dit foto display, såsom at vælge alle sort-hvid billeder, en fælles visuelle tema som blomster eller fortælle en historie gennem billeder. En fotosamling kan være mere end blot en række billeder, som du hænge på trappe væg. For eksempel, hvis du vælger fotos, fortæller en historie, kan den visuelle historie fremskridt med hver klatre på det næste trappetrin.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com