Hvordan til at hænge billeder uden ridser vægge

February 21

Dækker dine vægge med familiebilleder og indrammet kunst gør dit hus mere i et hjem, men hvis du ikke er forsigtig kan du efterlade nogle alvorlige scuff mærker. Dem scuff mærker kan forårsage reelle problemer, når det drejer sig tid til at indrette værelset eller flytte billederne. At vælge de rigtige rammer og højre hængende hardware vil tillade dig at nyde din foretrukne illustrationer og fotos uden at beskadige dine vægge.

Instruktioner

•Vælge et udvalg af rammer, som har hængende huller bygget ind i bagsiden. Dette design gør det muligt at hænge billedrammen ved hjælp af et enkelt billede bøjle, der eliminerer ridser på væggene og efterlader en enkelt lille og let skjult mark. Hvis du har brug at fjerne billedet senere, kan du bare male over hul eller brug en lille drywall patch.

•Sæt en lille billede bøjle i stedet hvor du ønsker at hænge dit billede. Skubbe bøjlen ind i væggen, indtil det er fuldt siddende.

•Hold billedet fast, og hullet i bagsiden af rammen i linje med billede bøjlen på væggen. Tryk på billede på billede bøjlen igen, indtil det er fast på plads. Glatte billedet efter behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com