Hvordan til at hænge bogstaver på en væg

June 3

Der er tusindvis af valg for brev stilarter, størrelser og farver, når du vælger Dekorativt bogstav vægtæpper. Mange nybagte forældre hænge bogstaver på en væg for at præcisere en ny baby's navn i en børnehave. Teenagere hænge bogstaver på en væg for at tilføje personlighed og unikke på deres værelse. Nogle hjem dekoratører bruge breve til stave efternavnet som samlingspunkt for en familie portræt væg i en entre eller den område i hjemmet. Hængende bogstaver på en væg er en karakteristisk måde at tilføje liv til en rummets indretning.

Instruktioner

Hvordan til at hænge bogstaver på en væg

•Skriv ned ord du gerne stave med bogstaver. Tælle alle de duplikerede breve ud, og skrive ud af, hvor mange af hver bogstav skal du. For eksempel, "Susanne" ville have to "S," to "N", en "U", en "A" og et "e".

•Vælg en væg i dit hjem til at placere breve. Vil bogstaverne være omdrejningspunktet for rum? Hvad er rummets primære designtema? Vil breve Se attraktive på den særlige mur?

•Find midten af væggen og mark, spot med en blyant. Brug et målebånd fra midtermærke til venstre, til at se hvor langt du ønsker breve gå udad, og skrive ned måling. Dette vil være bogstaverne begynder. Lave en lille prik på væggen med en blyant til at markere dette spot.

•Fra center til højre, måle samme afstand og gøre en anden lille prik på væggen. Dette vil være det sidste bogstav position på væggen. Bruge målebåndet til at bestemme afstanden fra den mest venstre prik til den mest rigtige dot du har lavet på væggen. Nedskrive denne måling.

•Count antallet af bogstaver i ordet. Divider anden måling (fra trin 4) af det samlede antal bogstaver. De bogstaver, du bruger bliver nødt til at være lidt mindre i bredden end dette antal. Dette vil give alle breve til jævnt passe i feltet tildelt og efterlade en lille afstand mellem bogstaverne.

•Drej hvert bogstav forsiden side nedad. Undersøge tilbage at gøre sikker på der er passende hængende materiale. Tungere breve vil kræve kroge til at hænge på negle. Lysere breve kan hænges med montering af tape. Hvis der er intet at vedhæfte bogstaverne til væggen, skal du tilføje de passende montering materialer til bagsiden.

Hæng den første bogstav på markeret længst til venstre (fra trin 3). Hænge det sidste bogstav på det mærke, du foretog i trin 4 (længst til højre). Hænge det midterste bogstav i ordet på den indledende midtermærke, du har foretaget. Brug en plan for at gøre visse bogstaverne er lige.

Hæng de resterende breve ved at følge instruktionerne fra Step 7 som din guide. Stå tilbage fra væggen, og foretage visse bogstaverne er plan og fordelt ligeligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com