Hvordan til at hænge dekorative årer på en væg

September 8

Hvordan til at hænge dekorative årer på en væg

Du kan hænge årer på en væg i to grundlæggende måder: synlige og usynlige. Synlige beslag holde et oar som en gardinstang. Cut-down oarlocks laver fantastisk beslag for dekorative årer og holde den nautiske tema konsekvent. En enkelt oar hang i en entre og spækket med knager ser bedst i beslag, der er plettet, spanskgrønt eller repurposed fra oarlocks. Når knager på oar er sejlet klamper, vil de lokale pirater lykkeligt hænge deres dårligt vejr gear op i stedet for at droppe det på gulvet. Men når du vil have noget mere diskret og elegant, skjule kroge, så årerne synes at være flydende uden støtte.

Instruktioner

Beslag-Hung dekorative årer

•Anbring årer på væggen, og mark placering let med en blyant. Foranstaltning, hvis det er nødvendigt, at udjævne vinkler af årerne. Placer beslagene på mærkerne, og spore skruehullerne med blyant punkt.

•Drill huller til beslag og tryk i væggen ankre med den flade side af hammeren. Væg ankre er ærmer for de skruer, der styrker hullet i væggen og holde skruen. De glider ind i den borede hul og er tappet i stramt indtil de flugter med væggen.

•Skru beslag til væg ankre, stramning dem indtil de kantede parenteser passe flugter mod væggen. Angiv årerne i parenteserne.

Usynlig Oar bøjler

•Hide understøtter at gøre årer synes, som om de er flydende mod væggen. Bor meget små starter huller i ryggen af årer i begge ender af polakker, ikke padler.

•Match starteren huller på væggen, hvor årerne vil hænge, og blyant et mærke på væggen for hvert hul. Bore huller i væggen på varemærkerne, og tryk på væggen ankre. Skru messing skruer i væggen ankre, forlader en fjerdedel-tommer eller så stikker ud fra væggen.

•Skru messing skruer ind i årerne på varemærkerne. Skære korte længder af fleksibel wire, og vride længderne i sløjfer. Størrelse vil afhænge af størrelsen af din oar håndtag. Sløjfer vil ikke være synlig, når de er fastgjort til bagsiden af årerne.

•Slip wire loops over skruerne på årer og twist hver enkelt rundt så at hver sløjfe er svøbt stramt omkring en skrue med en lille åben kreds af wire ovenover. Stram skruerne for at fastgøre wiren mod årerne.

Hæng årer fra væggen ved at glide wiren loops over væg skruer, således at årerne hænge flush og ledninger og skruer er skjult.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com