Hvordan til at hænge dine illustrationer i den korrekte højde

February 9

Hvordan til at hænge dine illustrationer i den korrekte højde

Den korrekte højde for illustrationer er, hvad ser bedst på dit space. Men ved at følge nogle få grundlæggende regler, kan du sikre, at illustrationen hænger jævnt i øjenhøjde. Hvis du beslutter dig for dette ikke er den rigtige højde for dit værelse, justere det til at passe dine behov. Husk på, at højt til loftet som regel ikke påvirker den ideelle anbringelse af illustrationer. Det er afstanden fra gulvet, ikke fra loftet, der bestemmer, om wall art er på et komfortabelt niveau for visning.

Instruktioner

•Measure højde på rammen rundt om illustrationen. Divider dette tal i halv for at finde midten af stykket. For eksempel, hvis rammen er 14 inches høj, er centeret på 7 tommer.

•Measure 58 til 60 inches fra gulvet og mark stedet let på væggen med en blyant. Dette er standard for højden af kunst-museet. Midten af art skal hænge på din blyant mærke.

•Sæt kunst med forsiden nedad på en flad overflade. Med fingeren i midten af wiren, trække wire mod toppen af rammen, indtil det er stram, og derefter måle forskellen mellem midten af rammen og højden af wiren.

•Sæt et søm og bøjle i væggen i samme afstand over din blyant mærke. For eksempel, hvis wiren stiger 3 inches over midten af rammen når trukket stramt, derefter tilføje 3 inches til højden af søm placering så midten af billedet hænger i den højde, du markerede på væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis du hænger en tung kunstværk, skal du bruge to bøjler i stedet for én for ekstra sikkerhed.
  • Hvis du hænger mere end ét stykke kunst, holde Centre af frames selv, så de falder langs en plumb linje i stedet for foring op bunde eller toppe af frames.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com