Hvordan til at hænge draperinger i loftet Over sengen

October 11

Hvordan til at hænge draperinger i loftet Over sengen

Du kan slå enhver seng i en sengehimmel seng ved at hænge et forhæng fra loftet. Teknikken virker godt camouflage senge, der mangler gavle samt grimme eller beskadigede lofter og jazz op ho-hum soveværelser. Bruge ethvert stof, der fanger dit øje. Du kan hænge draperier på tværs af loftet for at skjule loftet og dekorere uden at afskære seng fra rummet. Eller du kan hænge stoffet ned at vedlægge sengen og skabe en mere private fristed.

Instruktioner

Drapering ned

•Measure afstanden fra dit soveværelse loft til gulv, og derefter måle dine gardiner. Sørg for, at gardiner er lang nok for dig at få draperier virkning du ønsker, såsom en sengehimmel seng, men ikke så længe de trækker på gulvet.

•Decide hvor man kan hænge draperinger bedste effekt. Nogle gardiner, bare tiltænkt baldakiner, har stof, der tillægger en central brik med en krog. Dette er beregnet til at gå midt i sengen og ramme din seng, så det forhæng. Hvis du installerer gardiner til at efterligne en himmelseng baldakin, behov hver gardin sin egen gardinstang, hvilket betyder flere huller. Brug en stud finder til at finde studs i dit loft, så du ikke behøver at bekymre sig om stof styrter ned på dig, mens du sover. Markere det rigtige sted med en blyant for at lette går fremad.

•Drill et hul til hver enkelt fastener, ved hjælp af enten en elektrisk boremaskine eller en Phillips-head skruetrækker, ved hjælp af skruerne inkluderet med din baldakin kit eller gardin stang. Hvis du installerer en gardinstang, har en ven, hold stangen i position, mens du anbringer det til loftet med skruen.

Hæng baldakin-stil gardiner fra krog at nyde instant canopy. Hvis du hænge gardiner, først glide gardiner på O-ringe. Næste, tillægge ringene gardinstang ved at åbne ringen, skubbe dem og klipning dem.

•Juster materiale når alt er hængt korrekt til at få en ren, engang.

Drapering på tværs af

•Anbring stof mod loftet, at have en ven holder to ender, mens du holder de andre. Slippe løs nogle materiale til at skabe en drapere effekt, så stoffet bølger ud løst i stedet for at gå stramt. Når du har den ønskede effekt, skal du markere loft hjørner med en blyant, så du ved hvor man kan hænge.

•Skru fire loft kroge i loftet, en for hvert hjørne af stoffet. Brug en elektrisk skruetrækker til at starte i hullet, så Skru kroge i hånden. Stram derefter fuldt ud før fortsætter.

•Punch huller i hjørnet af dit stof med et stof hul punch, som går gennem materialet renlig.

Hæng stof fra loftet kroge. Da kroge blev målt efter du har placeret stoffet, kan du genskabe den samme draperet look bare ved at skubbe stof på krogene. Når du har fået det på plads, glatte nogen rynker med din hånd.

Tips & advarsler

  • Som et alternativ til kroge, kan du også hæfte-pistol forhæng til loftet så det hænger over eller ned. Dette er en mere permanent løsning, så lejere skal bruge kroge til at undgå at beskadige loftet med hæfteklammer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com