Hvordan til at hænge eller installere Vinyl sidespor

May 31

Hvordan til at hænge eller installere Vinyl sidespor

Installere vinyl sidespor kan give et hjems plain udvendig en specialbygget look. Vinyl sidespor har mange forskellige teksturer, farver og størrelser, bedømmelseskomite. Dette gør vinyl sidespor, en af de mest populære ydervæg dækker valg for nybyggeri og ombygninger projekter. Vinyl sidespor hænger hurtigere end træ eller fiber cement sidespor. Mange vinyl sidespor producenter installerer græde huller langs bunden af hvert afsnit for at forhindre fugt i at bygge op mellem hjemmets krydsfiner beklædningen og sidespor.

Instruktioner

•Measure hver dør og vindue ramme med et målebånd. Overføre hver måling på en del af J-kanal. Brug en blyant til at markere hver Jørgensen-kanal. Jørgensen-kanal, vinyl trim formet som en J, ombrydes omkring hvert stykke af sidespor, danner en vandtæt søm. J-kanal har låsning faner for at holde træbeklædningen på plads.

•Klippe Jørgensen-kanal langs blyanten markerer med tin snips.

•Nail hver skåret stykke Jørgensen-kanal til sin respektive vinduet eller døren side. Bruge en hammer til at køre 1-tommer galvaniseret søm ind i J-kanal. Slå et søm 1 tommer fra hver ende og hver 8 inches i mellem. J-kanal har forborede søm huller langs den indvendige kant.

•Measure længden af hvert hjørne med et målebånd og overføre disse målinger til den passende hjørne trim. Markere hjørnet trim med en blyant. Udenfor-hjørne trim bruger L-formet trim med en færdig side langs yderkant og Jørgensen-kanaler på hver side. Inside-hjørne trim bruger L-formet trim, der vises som to Jørgensen-kanaler støbt sammen i en L-figur.

•Klippe hvert hjørne stykke langs blyanten markerer med en nedstryger.

•Nail hvert hjørne trim stykke på plads med en hammer og 1-tommer galvaniseret søm. Nail hvert stykke 1 tommer fra hver ende og hver 8 inches i mellem.

•Measure afstanden mellem hvert trim stykke med et målebånd. Overføre denne måling til et stykke af vinyl sidespor og fratræk 1/4 tommer til ekspansion. Markere hver sidespor stykke med en blyant.

•Klippe rækken forret og hvert stykke af vinyl sidespor med tin snips langs blyant mærker. Rækken starteren har en krog i bunden til det første stykke af sidespor for at oprette forbindelse til. Vinyl sidespor har en krog på undersiden, der vender ud mod indvendigt og en krog på toppen, der vender udvendigt.

•Nail starter rækken til krydsfiner beklædningen med en hammer og 1-tommer galvaniseret søm. Rækken starter bør udhæng i bunden af beklædningen af 1/2 tommer. Brug et vaterpas til at holde starter række niveau. Nail rækken starter 1 tommer fra hver ende og hver 8 inches i mellem. Enderne af træbeklædningen vil glide ind i J-kanal eller hjørne trim.

Hæng hvert stykke af sidespor materiale. I bunden af hvert stykke af sidespor kroge til toppen af den nederste stykke af sidespor. Trække træbeklædningen indtil sømmen strammer og søm sidespor på plads. Slå et søm 1 tommer fra hver ende og hver 8 inches i mellem. Hver ende vil passe stramt ind i J-kanal eller hjørne trim.

•Klippe øverste række og rækker langs toppen og bunden af vinduer og døre 1/2 tommer længere end den målte bredde. Fold den ekstra 1/2 tommer mod interiøret med tænger. Skub den ekstra 1/2 tommer i J-kanal trim låsetappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com