Hvordan til at hænge en boksebold fra en indvendig loft

October 27

Hvordan til at hænge en boksebold fra en indvendig loft

Hængende en boksebold til boksning eller kampsport er let i garagen eller kælderen i dit hjem, fordi disse værelser ofte har synlige bjælker som du kan knytte den taske beslag. Hvis du ønsker at hænge tasken fra loftet i et andet rum, men kan det være lidt af en udfordring. Hvordan du hænge en boksebold fra en indvendig loft afhænger loftets struktur.

Instruktioner

•Sæt en stige under loftet hvor du ønsker at hænge boksebold, derefter klatre stigen og slide en stud finder rundt i loftet. Når stud finder indikerer tilstedeværelsen af en stud, skal du markere dens placering med en blyant. Hvis du har et nedhængt loft, klatre op ad stigen og fjern forsigtigt et loft panel for at afsløre en træloft stud.

•Holde den boksebold hængende beslag mod blyant mærker der angiver stutteriet og bruge blyant til at markere de to monteringshullerne i beslaget.

•Drill pilot huller gennem loftet i den placering, du har markeret med blyant, derefter placere monteringsholderen over huller så hullerne linje op og drive den bøjle lag bolte i loftet stud med en skralde og socket.

•Hook posen montering kæder til metal sløjfer på toppen af posen og klatre tilbage op ad stigen til krog i slutningen af kæden til monteringsbeslaget.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at hænge tasken i et rum med et nedhængt loft, og efter at fjerne et loft panel mærke at en stud ikke er lettilgængeligt, tillægger nogen fast struktur i loftet, som en støtte stråle for det nedsænkede loft en store, tunge C klemme. Når C klemme er fast på plads, tilslutte den boksebold montering kæde til den.
  • Hvis det ikke er praktisk til at hænge en boksebold indendørs, købe en boksebold stand.
  • Mens det kan være fristende at have en boksebold i dit soveværelse, er denne placering ikke ideel, hvis dit soveværelse er på anden sal. Din bevægelse under en træning vil forårsage høj banging hele gulvet nedenfor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com