Hvordan til at hænge en dør med hængsler

December 21

Udskiftning af gamle forældede døre er en glimrende måde at forbedre værdien af dit hjem. Korrekt monteret døre kan også spare energi omkostninger, yde bedre beskyttelse af personlige oplysninger og forbedre dit hjem sikkerhed. At tage sig tid til at hænge døren korrekt vil sikre et stramt, firkantet pasform, og give dit hjem en stilfuld, godt færdige udseende.

Instruktioner

•Measure åbning, at døren vil passe ind i med et målebånd. Du vil gerne have nøjagtige målinger af både bredde og højde af åbningen. Nedskrive målingerne.

Forpakket en dør, der er den rigtige størrelse. Hvis du installerer dør i er ufærdige, er der ingen trim, og kun knopperne. Købe en dør, der er 2" mindre end åbningen. For færdige døråbninger margenen er mindre, men dør stadig skal være mindre, så du kan åbne døren. Tillad omkring ¼" mindre i højde og bredde. Hvis du ikke svarer nøjagtigt til de ønskede dimensioner, gå en større, fordi du kan altid trim døren ned til sokkeholderne.

•Kontroller, at døren passer ved at afstivningsmateriel på tynde skiver af træ eller kiler og placere den i dørkarmen. Du vil sikkert gerne have et ekstra sæt hænder til at hjælpe dig med dette. Hvis døren er for stor, måle grundigt hvor meget du er, og derefter trim døren med en sav eller fly.

•Decide, som vejen døren åbnes. Derefter skal du placere hængslerne. Hængsler er altid placeret på den side døren åbner mod indersiden af døren. Mark døren 6" fra toppen og bunden, derefter placere hængsler med deres bunden, til bunden af døren, og deres top, til toppen af døren. Hold hængsler i korrekt position og spore dem med en blyant.

•Chisel ud af døren skylles omhyggeligt hvor hængslerne vil gå, så at hængslerne vil passe med træ af døren. Når fordybningerne er afsluttet, Placer hængslerne på plads og skrue dem på plads.

•Mark dørkarmen for hængslet positioner ved at holde døren i sted og spore omridset af det hængsel korrekte position. Gøre fordybningerne i dørkarmen, ligesom du gjorde for døren, og skrue i hængslerne, når du har udført denne opgave. Husk at sætte en tynd kile ind under døren til at holde det væk fra gulvet.

Tips & advarsler

  • Følg den gamle Carpenters credo: "foranstaltning to gange, klip en gang." Du vil undgå fejl begået ved uagtsomhed og fejl.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com