Hvordan til at hænge en Frameless døren spejl

April 8

Hvordan til at hænge en Frameless døren spejl

Fuld længde spejle er handy for at tjekke din hele outfit på et enkelt blik. På grund af deres figurer, men kan fuld længde spejle være svært at passe ind i rummets indretning. Heldigvis, døre tilbyder en perfekt hængende spot for fuld længde spejle. Hængende en rammeløs rektangulære spejl på et badeværelse, soveværelse eller skabet døren er et simpelt projekt, der kræver ingen specielle værktøjer eller avanceret tømrerarbejde erfaring. Plain eller dekorativt spejl klip, findes på de fleste hjem forbedring butikker, installeres på minutter. Fordi stress på fastenerne er primært lodret, er ingen forankring enheder nødvendige.

Instruktioner

•Sæt spejl på døren, hvor du planlægger at installere den. Niveau spejlet ved at placere en tømrer niveau på den øverste kant af spejlet. Brug en blyant til at spore to svage streger på døren, tværs over bunden og toppen af spejlet. Fjerne spejlet.

•Measure fra sidekanter af døren for at markere de sporede linjer hvor du planlægger at installere spejl klip. To klip er typisk placeret 2 til 3 inches fra lodrette kanter, top og bund af spejlet, og centreret til døren. Bruge en syl indrykke døren på de mærker, der angiver holdninger af de lavere spejl klip. Fordybninger, ca 1/4 tomme dyb, vil fungere som pilot huller.

•Installer to nederste spejl klip. Juster skruehullerne i klip til pilot huller i døren og derefter skrue dem på plads med en skruetrækker. Spænd ikke skruerne.

•Anbring spejl på døren så dens underkant er støttet af de lavere spejl clips. Sted den første øverste spejl klip på den øverste kant af spejl, i overensstemmelse med referencemærket, så spejlet er afholdt mellem klippet og døren. Passere spidsen af syl gennem skrue hul i klippet for at markere dens position på døren. Fjerne klippet. Uddybe indrykningen med syl. Gentag til at lave en pilot hul for modsat øverste spejl klip.

•Reposition spejlet klip på døren. Skrue dem på plads. Fastspænd alle fire skruer, så spejlet holdes sikkert på døren. Ikke overspænde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com