Hvordan til at hænge en fugl Feeder fra en lejlighed balkon

July 20

Hvordan til at hænge en fugl Feeder fra en lejlighed balkon

Bor i en lejlighed ofte forhindrer beboere nyder fordelene ved at opleve naturen i en gård eller på deres ejendom. Fugl amatørornitologer og andre vilde dyr entusiaster kan øge deres samspil med naturen ved at hænge en fugl feeder fra deres lejlighed balkon. Fugl foderautomater er en god måde at øge wildlife tilstedeværelse omkring din stue uden at skulle flytte til en mere natur-venlige placering.

Instruktioner

•Indstil en god placering for din fugl feeder. Ideelt, du ønsker at sikre det i et område, hvor det vil være nemt for fugle at få adgang til og som vil beskytte dem mod rovdyr og elementerne, mens man spiser. Hvis din balkon hænger ud en anden altan, Sørg for at du placerer fuglen feeder et sted hvor frø, der løber ud lander inden for grænserne af din egen bopæl og ikke din nabos.

•Fasten den krog, der vil holde din nye fugl feeder til en sikker placering på væg eller loft på din balkon. Du bør kigge efter en stud eller robust bjælken i dit loft skal bruges som et anker for krogen. Fastgør krogen med skruer eller bruge en krog, der er udformet som en skrue og kan køres ind i strålen direkte.

•Test din krog ved at udfylde din fugl feeder fuld af birdseed og hænge det. Hvis fuglen feeder synes robust og sikkert, er du klar til at gå.

Tips & advarsler

  • Spørg dine naboer, udlejningsbureauet og boligejere association for at sikre du får lov til at hænge fugl foderautomater på din altan, før du gør det. Nogle mennesker overveje fugle, eller visse typer af fugle, både beskidt og en gene og kan klage, hvis din fugl feeder bringer dem balkon fuld af fugl agterstavn eller fouragere duer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com