Hvordan til at hænge en hængekøje i et træ

July 9

En hængekøje er en fantastisk måde at slappe af på en varm dag i din baghave. De heldige nok til at have to modne træer ca 10-15 fødder fra hinanden kan installere hængekøjen direkte ind i træer, at skabe et udmærket supplement din værftet. Før du tager dit første nap, skal du korrekt installere hængekøjen, så det er sluttet korrekt til træerne.

Instruktioner

•Drill et hul helt igennem midten af hvert træ, ca 5-6 fødderne ned jorden.

•Sæt øje bolt gennem hvert hul, Indsæt derefter skive på anden enden af bolt, efterfulgt af møtrikken. Spænd møtrikkerne med hånden, så brug den skruenøgle til at stramme yderligere.

•Tilslut hængekøje til øjet bolt ved hjælp af link kæde stik. Skru bolten lukke stikket og slide bolten ned. Sæt ringen fra slutningen af hængekøjen i stikket og derefter tilslutte stikket til øjet bolt på træet. Rescrew bolt for at sikre forbindelsen. Gentag denne proces for anden siden af hængekøjen.

Tips & advarsler

  • Brug ikke øjet skruer, da disse ikke er så robust som øjet bolte. Et øje bolt har en solid ring på slutningen og er gevind til at oprette forbindelse til en standard bolt og spændeskive.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com