Hvordan til at hænge en hylde på gipsvæg Studs

October 22

Hænge en hylde i ethvert rum i dit hus vil give dig mere lagerplads. Det ville blive betragtet som en nødvendighed for at bevare overblikket. Hængende hylder på en væg er ikke en vanskelig opgave, men hvis du vil have dem til at holde en masse varer, hænge dem på studs vil forhindre dem fra brasende ned. Du behøver ikke at være en tømrer til at hænge en hylde på gipsvæg studs. Tage din tid og du vil have din hylde snart.

Instruktioner

•Grab dine stud finder, og placere den i den generelle nærhed af, hvor du vil hylde til at gå. Være sikker på, at det er slået "til" ved blot at trække den langs væggen langsomt indtil det bipper, Summer eller lyser op. (Alle stud finderne funktion anderledes.) Henvise til instruktionsbogen, så du ved, hvad dine stud finder vil gøre, når det opdager en stud.

•Grab, som blyant. Find mindst to studs, der er side om side og markere dem. Vær sikker på, at afstanden mellem knopperne er en kortere afstand end hylden du hænger. Hvis du finder dette ikke at være tilfældet, enten få en større hylde, eller flytte hylden til en ny placering, så afstanden er kortere mellem knopperne.

•Mark placering af studs, og bestemme højden på hylden. Hold hylden op til væggen for at få en idé om placeringen. Når du er sikker på hvor du vil placere hylden, trække en linje direkte på din væg fra den ene ende af hylden til den anden.

•Look på hvor du har markeret for din studs. Placer din hylde, så du har en lige stor del af afstand fra en stud til slutningen af hylden. Begge ender skal måle den samme afstand fra stutteriet til slutningen af hylden. Tilføje en hash-mærket for at angive, hvor knopperne direkte over hylden. Gøre lidt hash-mærket direkte på hylden.

•Sæt din hardware ind i væggen, hvor du har markeret din studs. Bruge hash mærker du har tegnet på din hylde til line det op med hardwaren. Hænge din hylde. Fastgør det med en boremaskine eller en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Hver hylde er forskellige og derfor kommer med forskellige hardware kits. Læs anvisningerne på din hylde kit til at lære hvordan du installerer hardwaren korrekt.
  • Bruge en trin stige, hvis du hænger dit forholdsvis høj hylde. Station nogen i bunden for at holde det som du bore, måle og markere så du ikke mister din balance og falder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com