Hvordan til at hænge en kurv fra loftet

November 23

4 S-krogeMålebåndDekorative swag kæde (ikke-svejset)2 par tængerStud finderBoremaskine og bore bitMiddelsvære loft krog

Instruktioner

•Hook tre jævnt fordelte S-kroge omkring kanten af kurven. De bør være ca. 120 grader fra hinanden. Måle fra loftet til den højde, hvor du vil kurven til at hænge. Tilføje 6 inches til denne dimension til at beregne længden af suspension kæder.

•Kontrollér tre stykker af suspension kæde. Måle kæden, så hold det link, du har til hensigt at fjerne med to par af tænger. Vedhæfte et par tænger til hver side af forbindelsen og twist i modsatte retninger for at åbne linket. Gentag for at gøre de resterende suspension kæder den samme længde.

•Locate loft tværbjælke tættest til hvor du vil installere krog, ved hjælp af en stud finder. Bor en pilot hul gennem loftet i tværbjælke. Diameteren af borehoved skal være lidt mindre end den gevind skanken af krogen. Indsæt punktet af krogen i den pilot hul. Drej med uret, indtil den buede del af krogen opfylder loftet.

•Gather øvre ender af suspension kæder, der er knyttet til kurven. Hænge enderne af kæder på en enkelt S-krog. Hænge S-krog på den installerede loft krog.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com