Hvordan til at hænge en Mantel hylde

September 8

Omdrejningspunktet for ethvert levende rum med pejs er ofte skorstenen og mantel. Som følge heraf afhænger meget af rummets indretning og motiv styling og samlede fornemmelsen af skorstenen og mantel. Skorstenen selv er generelt fastsat i stenen. At ændre udseendet af skorstenen ikke er umuligt, men det er sandsynligvis en bekostelig bestræbelse. At ændre mantel, på den anden side er langt mindre krævende på både ressourcer og tid.

Instruktioner

•Kontrollér små, grund mærker på skorstenen til at angive hvor mantel overflade og nogen støtte corbels vil gå.

•Præ-boremaskine piloten huller i skorstenen for Murværk ankre, tilpasse hullerne med enten den mantel opklæbning hardware eller støtte dæksten. Pre bore de pilot huller i corbels hvis kaminen er skal knyttes til skorstenen via støtte dæksten. Bruge en 4-fods niveau til at sikre den installerede mantel bliver niveau.

•Scribe mantel til skorstenen. Hold kaminen i dens potentielle placering. Tegne en kontur linje langs hvor mantel ansigter mødes med sten skorstenen for at matche form af stenene. Ved hjælp af en stiksav eller stempelmotorer så, klippe de markerede kanter af kaminen. Gentag processen indtil mantel hylde passer konturerne af Arne stenene.

•Applicer et beskedent lag af byggeri klæbemiddel til bagsiden af kaminen.

•Sæt murværket ankre pilot huller i skorstenen. Løft mantel på plads. Juster murværk anker skruer med ankre i skorstenen og tillægger skorstenen ved at køre murværk skruer i murværk ankre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com