Hvordan til at hænge en Metal billede Collage

March 10

Hvordan du hænge et metal billede afhænger af vægten af billedet og opbygningen af din væg. Hvis du har en gedigen bygget mur og og kan finde studs, så hængende vil gå hurtigt. Hvis væggen er smuldrende, eller hvis du ikke kan finde stærke nok inventar under drywall eller lagen, skal du fortsætte omhyggeligt at sikre en korrekt installation. Hvis du bygning collage dig selv, eller har sige nogle i fabrikation, det er en meget god ide at vedhæfte nogle hængende hardware såsom kroge eller sløjfe på bagsiden under byggeprocessen.

Instruktioner

Installere billedet

•Kontroller at billedet har tilstrækkelig hængende hardware knyttet til det, og at det er stærk nok til at holde vægten af billedet. Hvis ikke, bore huller i en inconspicuous område på ryggen og bruge bolte til at fastgøre stærke kroge. Hvis du ønsker at streng wire på tværs af af kroge til at lette hængende, du kan, men du kan også hænge det direkte fra krogene. Wiren giver lidt spillerum for justering, når det er på væggen.

•Undersøg vægge at finde faste punkter at vedhæfte ankre. Hvis du kan finde studs, kan du bore skruer direkte ind i dem, men hvis billedet er tung, Vær forsigtig, hvis studs i væggen er metal i stedet for træ, som det kan være sværere at få godt fat. Hvis du arbejder på sheetrock, bruge udvide plast ankre normeret til vægten af stykkerne; Hvis værket er under 50 lbs., kan du bruge plastik sheetrock ankre at skrue direkte ind i sheetrock. Hvis muren er beton, bruge konkrete ankre.

•Drill huller i væggen hvor du vil blive hængende billedet. Emballage til ankre bør angive bredden af hullerne behov. Bore dybt nok så hele anker kan skubbes ind i hullet op til fæstet. Hvis du bruger den sheetrock ankre at skrue i direkte, sætte en Phillips hoved tip på boret og skru det i.

•Sæt skruer til ankre. Forlade nok af skruen hænge ud, så du har noget at vedhæfte metal billedet. Teste skruer til en pasform. Hvis der er nogen give, re bore hul andetsteds og indsætte en ny anker. Ikke genbruge den samme hul.

Hæng billede på anker skruer ved hjælp af hardware på billedet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com