Hvordan til at hænge en metalindrammet væg spejl

November 9

Hvordan til at hænge en metalindrammet væg spejl

En metalindrammet væg spejl kan være en glimrende måde at skabe illusionen af en større plads, såvel som tjener som et dekorativt element i sin egen ret. Selvfølgelig, er en god wall mirror også nyttig til at kontrollere dit hår, binde et slips eller koordinere et outfit. Desværre kan metalindrammet væg spejle være temmelig tung. Den gode nyhed er, at med den rette forberedelse, kan du sikkert hænge selv meget tunge metalindrammet væg spejl fra enhver type af væg.

Instruktioner

•Indstil placering for din metalindrammet væg spejl. Drive et lille søm ind i væggen på punktet, hængende. Hvis sømmet passerer ind i væggen nemt, er muren hule. Hvis neglen ikke træder muren, er muren solid.

Hæng en metalindrammet væg spejl fra en hule mur med en toggle bolt. Bore et stort hul i væggen på hængende punkt (store nok til at passe en toggle bolt med en skjult skifte).

•Skub en vaskemaskine, en stor møtrik, og en anden skive på toggle bolt (de kan passe løst). Tråd en skifte på bolten, således at spidsen af den kollapsede toggle pege mod lederen af bolten.

•Sæt Skift bolt ind i væggen, så Skift åbnes bag væggen. Stramme toggle bolt mens du trækker på bolt, at fastholde presset på Skift mod væggen. Hæng en metalindrammet væg spejl fra møtrik og skiver på hovedet af bolten.

Hæng en metalindrammet væg spejl fra en solid væg med en ekspansion anker og skrue. Bruge en murværk smule for at bore et hul i væggen lidt mindre end diameteren af ekspansion anker. Forsigtigt trykke ankeret på plads med en hammer, og tråd anker med sin ledsagende skrue. Hæng en metalindrammet væg spejl fra hovedet af skruen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com