Hvordan til at hænge en Navajo tæppe

March 2

Autentiske Navajo tæpper er en sjælden finde. De indviklede mønstre af håndvævede tæpper skaber en elegant mønster, der kan give et attraktivt accent til ethvert hjem. Du kan bruge tæppe som en væg hængende i stedet for en vægmaleri eller andre kunstværker. Dog Navajo tæpper er sommetider skrøbelige og du skal tage særlig pleje, når du planlægger din vægtæppe. Forkæl dit tæppe, som en museumsinspektør ville behandle en antikke kunst levn ved hjælp af hængende udstyr designet til sarte genstande.

Instruktioner

•Measure bredde af din Navajo tæppe. Købe en 2-tommer bred rulle af selvklæbende-backed Velcro længe nok til at dække bredden af tæppet. Velcro er et nyttigt redskab, når hængende et delikat stykke stof, fordi du kan undgå punktering stof med negle.

•Draw to "L" figurer på din væg i området, hvor de øverste hjørner af dit tæppe til at hænge. Disse figurer Opret hjælpelinjer for hvor velcrobånd vil blive placeret. Både "L" skal vende indad mod midten. Bruge en lineal til at sikre linjerne er straight og en blyant, så du kan slette varemærkerne, når du er færdig. Dobbelt-tjekke at din linjer er parallelle med gulvet ved hjælp af en plan. Justere lige kanten af dit niveau med den øverste linje i din "Larsen" Hvis boblen er centreret i niveauet, er din linjer lige.

•Adhere siden af Velcro, der er ru i tekstur, krog-side til væggen med markeringerne som din guide. Velcro bør nå fra hjørnet af et "L" til hjørnet af den modsatte "L" form.

•Stick dit tæppe direkte på Velcro, der er på væggen, placere den øverste kant af tæppe halv tomme over den øverste kant af Velcro strimler.

•Hvis stof af tæppet lægger ikke nemt til Velcro på væggen, kan du tage den loopes side af din Velcro og overholde en strimmel af det på tværs af bagsiden af tæppet, halvdelen tommer under den øverste kant. Den sløjfe side af Velcro er blød, fuzzy side. Derefter vedhæfte tæppe ved at trykke på den velcrobånd, der er på tæppe på velcrobånd, der er på væggen.

Tips & advarsler

  • For usædvanligt tunge tæpper, kan du sy stof ærme langs kanten af tæppet, så du kan smutte en pæl eller dyvel igennem og hænge tæppe fra badeforhæng kroge.
  • Undgå at bruge søm for at hænge dit tæppe. "I fugtige klimaer, søm og stifter kan ruste---selv uden at blive våd--- og vil forårsage permanent farvning," rådgiver Navajo tæpper & tæpper.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com