Hvordan til at hænge en offerfund lysekrone

October 16

En offerfund lysekrone er en hængende lys armatur, der bruger stearinlys i stedet for pærer. Der er ingen lys stikkontakter eller ledninger, og et offerfund lysekrone vil ofte indeholde et hængende kæde. Selvom primært til dekorative formål, offerfund lysekroner er ikke desto mindre anvendelige. Hængende en kræver sikkerhedsmæssige hensyn ikke er typiske for elektriske lysekroner.

Instruktioner

Hvordan til at hænge en offerfund lysekrone

•Tag glas lyseholdere og stearinlys, før den offerfund lysekrone. Sikre en længde på kæde til et midtpunkt i lysekrone til at sikre, at det hænger niveau.

•Indstil den placering, hvor den offerfund lysekrone vil blive installeret. Ideelt, Find en træ loft stråle og skrue krogen gennem loftet i bjælken. Brug en stor nok til at rumme vægten af Lysekronen krog.

Hæng lysekrone med en krog, kæde eller skifte skrue hvis en stråle ikke er tilgængelig. De fleste hardware er mærket med vægtgrænser i pounds. Kroge, kæder og skifte bolte skal vælges til at rumme vægten af Lysekronen. .

Hæng lysekrone i en højde, så at folk vil ikke ramte deres hoveder. Justere hængende kæden til en passende længde, fjerne overskydende kæde med tænger. Tilføje eller trække links som nødvendig for at opnå ønskelige hængende.

Tips & advarsler

  • Ikke hænge en lysekrone inden for rækkevidde af små børn
  • Efterlad aldrig en tændt offerfund lysekrone uden opsyn.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com