Hvordan til at hænge en pendel fra en forsænket lys armatur

September 8

Hvordan til at hænge en pendel fra en forsænket lys armatur

Ændre forsænket belysning turneringsplaner til vedhæng lys kan give en værelse ny dimension ved at give en frisk omdrejningspunkt. Vedhæng lys kan også skifte lys tættere til en arbejdsflade. I stedet for at trække din forsænket belysning kan fra loftet og lappe drywall dækker en 6-tomme eller større hul, bruge en forsænket kan converter til at hænge en lysekrone. En kan konvertering kit vil også spare dig besværet med at kravle ind i loftet at tilføje understøtter for et nyt armatur.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til den forsænket lys armatur. Fjerne pæren og trim.

•Saml forsænket kan converter beslag ifølge producentens anvisninger. Dette kunne omfatte vedhæftes den fladt beslag offset glidende beslag med skruer og Vingemøtrikker. Offset glidende parentes dias ind og ud til at konvertere til bredden af forsænket armaturet.

•Skru strømadapteren i det forsænkede kan let stikket. Strømforsyningen er en base med sorte og hvide bly ledninger Gevindmuffe. Disse ledninger bliver din strømforsyning til vedhæng lys.

•Look inde i forsænket holdeanordnin-vingemøtrik holder den forsænkede kan socket beslag. Løsne vingemøtrik med fingrene og skubbe holderen så højt som muligt inde den forsænkede kan. Stramme vingemøtrik for at holde i stikket på toppen af dåsen. Dette flytter adapteren fra webstedet installation af forsænket kan converter.

•Fjern de tre metalplade skruer langs den nederste kant af det forsænkede kan. Bruge halv-tomme selvskærende metalplade skruer, hvis din forsænket kan ikke har allerede eksisterende metalplade skruer. Starte en selvskærende skrue i siden af det forsænkede kan om 1 tomme fra læbe. De andre to skruer er installeret når converter beslag er på plads.

•Sæt forsænket kan converter beslag i forsænket dåsen og holde konverteren på plads med metalplade skruer. Fastgør beslaget med selvskærende metalplade skruer hvis du var nødt til at installere skruerne i dåsen.

•Skru gevind røret forsynet med forsænket kan converter monteringsbeslag ind i midten af forsænket kan converter. Feed føre ledningerne fra strømforsyningen via de gevindskårne rør.

•Sæt den skrå medallion, der fulgte med konvertering kit eller ethvert loft medallion, der kan skjule den forsænkede kan, mod læbe kan og loft. De gevindskårne rør bør udvide forbi medaljon med en fjerdedel af en tomme. Vedhænget vil holde medaljon til loftet når det er installeret.

•Thread flad monteringsplade forsynet med det forsænkede kan konverterens opklæbning hardware på den gevind rør. Pladen skal sidde flush med loftet fordi det foregår vedhæng lys montering rem.

•Saml din vedhæng lys ifølge producentens anvisninger. Tilslut den sorte ledning fra strømforsyningen til den sorte ledning fra din vedhæng lys ved at dreje en ledning stik på ledningerne. Slut den hvide ledning fra strømforsyningen til den hvide ledning fra vedhæng lys med en anden ledning stik.

•Skub baldakin fra din vedhæng over de gevindskårne rør og mod medaljon. Gevind skrue krave fra vedhæng lys på de gevindskårne rør. Skrue krave holder baldakin og medaljon mod loftet. Hvis din vedhæng tillægger en kæde, kroge kæde til loop på skruen kraven til at støtte vedhæng lys.

•Drej på magt til vedhæng lys 's placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com