Hvordan til at hænge en Persisk tæppe på en væg

August 21

Hvordan til at hænge en Persisk tæppe på en væg

Meget detaljerede persiske tæpper har dristige farver og indviklede mønstre. Selv om ægte persiske tæpper hagl fra Iran, er disse tæpper umådeligt populære i hele verden. Vise dit tæppe på væggen kan ikke være så simpelt som at hænge et billede, men det skaber en markant og enestående samtale stykke til dit hjem.

Instruktioner

•Lay den persiske tæppe ansigt-side ned på en flad overflade. Placer en træ dyvel omkring 2 inches fra toppen af tæppet. Dette vil være hvor tæppet vil hænge, så sørg for det er lige.

•Klippe klud strimler, der ombrydes omkring dyvel. Give ekstra plads, som du har brug for nogle slack, mens du sømning dyvel til væggen. Du ønsker ikke mere end 1 tommer slæk, som du ikke ønsker disse klud faner kan ses fra forsiden af tæppet, når hængende. Prøv at skære et faneblad for hver 3 inches af tæppe.

•SEW faner øverst og nederst med en polstring nål og regelmæssig tråd. Prøv at finde en farve, der passer på forsiden af dit tæppe, så det ikke vil være mærkbar.

•Thread dyvel gennem sløjfer og tryk den mod væggen hvor du ønsker at hænge tæppet. Brug tre store søm til søm dyvel--ikke tæppe--til væggen. Ideelt, du vil bruge tre negle, en til centrum og en for hver side, men hvis du har en særlig stor eller tunge tæppe, du skal bruge mere.

Tips & advarsler

  • Brug ikke krog og væven strimler, som lim i disse vil nedbrydes med tiden og vil flosse dit tæppe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com