Hvordan til at hænge en Privacy gardin

April 22

Hvordan til at hænge en Privacy gardin

Privacy gardiner bruges til at give en visuel barriere for at oprette private områder til oplagring, sove eller tøjvask. Området er opdelt ved at installere to kroge, én på hver side af rummet, og derefter suspendere gardin paneler på en kæde, støttet af krogene. Gulv-længde uigennemsigtig Draperiet paneler giver mest privatliv. En lettere og mindre-private barriere bruger lutter gardin paneler. Privacy gardin kan fjernes nemt til fornyet medlemskab adskilt områder af rummet.

Instruktioner

•Locate og mark positioner på modsatte vægge hvor du påtænker at installere gardin understøtter. Brug en stud finder til at finde indramning studs der er tættest på varemærkerne. Brug en blyant til at markere positioner af knopperne. Bestemme, hvor langt fra loftet suspension kæden til at hænge. Måle og markere denne afstand fra loftet på de modsatte vægge, i overensstemmelse med indramning studs.

•Drill pilot huller gennem referencemærker på væggene i knopperne. Diameteren af borehoved skal være lidt mindre end de gevind skafter af skrue kroge. Indsæt gevindende af en skrue krogen i en pilot hul. Drej krogen med uret, indtil den buede del af krogen møder muren. Gentag for at installere en krog på den modsatte væg.

Hæng ene ende af kæden på en krog. Fodre den øverste beklædning af gardinet på kæden. Gentag for flere gardin paneler. Hænge anden enden af kæden til krog på den modsatte væg. Fjern slæk i kæden af repositionering kæden på en krog. Kæden skal være stram. Trim overskydende kæde med en tunge wire cutter. Jævnt distribuere gardiner i hele kæden.

Tips & advarsler

  • Et specielt lange og tunge kæde kan synke i midten. Hvis dette er et problem, skal du tilføje ekstra støtte ved at installere en lang-shanked krogen i loftet over midten af kæden.
  • Fanen-top gardiner kan bruges i stedet for casement gardiner.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com