Hvordan til at hænge en rammeløs spejl ved hjælp af lim

January 16

Hvordan til at hænge en rammeløs spejl ved hjælp af lim

Rammeløse spejle har et rent, moderne udseende, som mange boligejere ønsker. Rammeløse spejle, især dem, der vejer mere end 20 pounds, kræver nederste støtte til at håndtere lodret stress. Ved hjælp af et spejl spiken og spejl lim eller mastic vil støtte spejlet og holde den flush mod væggen. Et spejl spiken er en smal metal spor, der er fastgjort til væggen, før spejlet er hængt. Den installerede spejl skjuler de skruer, der holder spiken på plads.

Instruktioner

•Mark væg med kridt blyant hvor du planlægger at placere midten af bunden af spejlet. Brug en tømrer niveau til at tegne en vandret referencelinje på tværs af væggen på samme niveau som markeret. Måle og markere midten af spiken og i midten af den nederste kant af spejlet. Position spejlet cleat på væggen så bunden af sporet er justeret på referencelinjen på væggen og center mærker er justeret.

•Mark positioner af skruehullerne i spiken på væggen ved at passere spidsen af kalken blyant gennem hver skrue hul i spiken. Fjerne spiken. Bore pilot huller gennem hver skrue-hul mark. Pilot hullerne skal være lige stor nok til at passe ærme-type væg ankre. Indsæt en væg anker i hver pilot hul. Tryk på ankre med en hammer, så deres åbninger er flugter med væg overflade.

•Reposition spejl spiken på væggen, tilpasse sin skruehuller til pilot huller eller væg ankre. Sikkert vedhæfte spiken på væggen ved at skrue de medfølgende skruer med boret og drivende bit.

•Lay spejl på en flad overflade, med forsiden nedad. Anvende spejl lim eller mastic på bagsiden af spejlet, ifølge producentens anvisninger. Det bør anvendes i perler eller dollops, kun et par inches fra hinanden. Det er ikke nødvendigt at dække hele overfladen af spejlet. Limen må ikke anvendes nærmere end 2 inches fra kanten af spejlet.

•Lift spejlet. Placer spejlet på væggen med dens underkant siddende i sporet af spejl spiken. Henvise for at centrere referencemærker på spejlet og spiken for præcist at placere spejlet. Anvende jævnt tryk til tryk på spejlet mod væggen.

Tips & advarsler

  • Spejl klamper fås i glas butikker og mange hjem forbedring butikker. Vælg en mindst 3/4 bredden på dit filspejl.
  • Hvis når bore ind i væggen, du føler en mur stud, stoppe boring. Du behøver ikke en væg anker for at pilot hul.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com