Hvordan til at hænge en rammeløs spejl

October 17

Spejle bruges ofte som en del af et badeværelse eller soveværelse forfængelighed sæt, så godt, at et lille rum synes større eller til at lysne en væg. Rammeløse spejle maksimere mirror's dækning og gøre mest muligt ud af den spejlede overflade. Dog nuværende de setup udfordringer, fordi de har ingen indbygget metode til hængende. Du kan bruge enkle hardware til at overvinde denne udfordring og indarbejde en rammeløs spejl i dit hjem decor for et øjeblikkeligt lysere og luftigere rum.

Instruktioner

•Measure dimensioner for en rammeløs spejl. Vælg en plet på din væg til at hænge på spejl. Måle område for at sikre, at spejlet vil passe. Spore mirror's dimensioner på væggen, så du har en disposition til at arbejde.

•Find de nærmeste studs. Brug en stud finder, hvis hængende en rammeløs spejl på gipsvæg. Hvis du bruger en fastere overflade, såsom hårdttræ eller beton, springe til trin 3. Find de fire knopper inden for spejlets disposition, der nærmest mirror's fire skitserede hjørner. Markere hver plet med blyanten.

•Indstil op J-formet spejl clips. Disse klip er typisk lavet af plastik eller metal og har en lille afsats, der holder spejlet på plads. Hvis hængende en rammeløs spejl på drywall, brug en skruetrækker til at knytte hvert klip til steder du har markeret ved hjælp af deres medfølgende skruer. Hvis hængende spejl på en hårdttræ eller betonoverfladen, bruge en skruetrækker eller en boremaskine til at vedhæfte et klip til hvert hjørne af mirror's disposition. Spænd de to nederste klip fast på plads. Holde de øverste to klip lidt løs, så de kan jiggle og flytte på plads.

•Skub frameless spejl i de to nederste Jørgensen-klip, skubbe fast for at låse dem ind i klippene. Hold en hånd trykke spejl mod væggen. Jiggle og skub de øverste to klip ned over den øverste kant af spejl, sikre det mod væggen. Brug en skruetrækker eller boremaskine til at stramme de øverste to klip, så de er ikke længere løs.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og handsker, når du arbejder med spejlet for at beskytte dig selv, bør du droppe spejlet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com