Hvordan til at hænge en Sconce ved siden af et billede

December 7

Hvordan til at hænge en Sconce ved siden af et billede

Sconces holdt stearinlys, der var nødvendige for lysende værelser før elektricitet blev opfundet. Sconces anvendes i dag primært som dekorative effekter. Hænge en sconce ved siden af et billede efter at have overvejet det omkringliggende vægdekorationer, vinduer, døre og inventar. Placering af en sconce omkring et billede indebærer balance og centrering til den bedste look. De fleste sconces er til dekoration, men hvis du installerer en elektrisk sconce, bunden af sconce bør være fra 60 til 66 inches fra gulvet, med pæren ikke stand skal ses, rådgiver hjemmeside Form + funktion.

Instruktioner

•Plan for placering af sconce så at det er centreret ved siden af billedet. Måle højden af billedet og dividere denne måling med to at finde center måling af billedet.

•Measure fra center uden for kanten af billedet mindst 4 inches til højre eller venstre side af billedet til at bestemme den bedste placering for at sconce. Mærke med en blyant på væggen. At sætte en lille smule af rummet mellem billedet og sconce hjælper til at undgå en rodet udseende. Centrering og afstand giver balance til billede og sconce på væggen.

•Measure fra den øverste kant af sconce til rørbærer på bagsiden af sconce. Dette er afstanden mellem den øverste kant af sconce og hvor du vil placere søm eller skrue i væggen. Skriv ned måling.

•Measure sconce eller sconce base længde. Ideelt du ønsker et billede 2 eller flere inches længere på både top og bund end sconce er lang. Dividere længden måling af sconce med to at finde center måling af sconce. Skriv ned måling.

•Anbring midten af sconce over mærket du har lavet på væggen, 4 inches fra billedets centrum kant. Mærke på væggen med blyanten hvor toppen af sconce rører væggen. Sconce afsat.

•Measure ned efter måling foretaget at angive toppen af sconce og bøjlen og markere en mørk prik for afstanden mellem top og bøjle. Dette er hvor du vil placere din søm eller skrue i væggen.

•Anvend en stud finder til at finde mur stud. Betjene stud finder ifølge producentens anbefalede retninger.

•Installer en gipsvæg ankre i drywall, hvis ingen stud er til stede og sætter skruen eller brug en skrue eller søm for at hænge sconce, hvis du har en stud eller robust væg.

Hæng sconce af sin bøjle på skrue eller søm installeret ind i væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com