Hvordan til at hænge en Skateboard fra et loft

November 26

Hvis du er ligesom mange skateboard entusiaster, har du fået en samling af skateboards. Måske ligger nogle af dem i et hjørne, der samler støv. Hvis de har attraktive designs, kan du sætte dem på displayet for at forbedre indretningen af dit værelse. Mange skateboardere placere deres samling på en væg, men du kan hænge dit fra loftet, hvis du ønsker en mere imponerende display. Processen kræver nogle forsyninger, som du måske allerede har, og du kan afslutte det i mindre end en time.

Instruktioner

•Sæt skateboard med forsiden nedad på en flad overflade. Skru lastbiler fra bestyrelsen med en skruetrækker. Du bør have huller tæt på hver ende af brættet, hvor hver lastbil var tidligere tilsluttet.

•Sæt en stige eller stol under afsnittet i loftet hvor du ønsker at hænge skateboard. Klatre op. Hold skateboard med vrangen op, mod loftet. Sikre, at det er i den ønskede position.

•Draw en lille streg i hver ende af brættet og på hver side af linjen for at markere placeringen af bestyrelsen på loftet. Passere spidsen af blyanten gennem hullerne i bestyrelsen, hvor skruer af lastbilen plejede at være, at markere placeringen af skrue kroge. Fjern bestyrelsen. Markere et sted på midten af hver sæt af huller til kroge.

•Drill et hul på hvert mærke til kroge, ved hjælp af en hånd bore. Indsæt et anker i hvert hul og skrue i krogene.

•Klippe to stykker af fiskeri wire. Gøre dem så længe du ønsker bestyrelsen til at hænge fra loftet. Omfatte en godtgørelse for knob.

•Thread wire gennem to tilstødende huller i den ene ende af brættet. Gør du passere wiren gennem et hul, fra bagsiden af brættet til fronten, og derefter passere det gennem den tilstødende hul, fra forsiden af bestyrelsen på bagsiden. Træk ledningen, indtil begge ender er selv. Binde to overhånd knob for enden af ledningen. Gentag denne proces, for det andet sæt af huller med andet fiskeri wiren.

•Sæt ledninger på kroge til at hænge skateboard. Justere ledninger som nødvendigt, så bestyrelsen er afbalanceret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com