Hvordan til at hænge en stor lysekrone

March 5

Hvordan til at hænge en stor lysekrone

Udskiftning lysekrone er en fantastisk måde at opdatere udseendet af en spisestue. Der er mange stilarter, mærker, størrelser og priser at vælge imellem, selv online. Den hårde del er at beslutte, hvilken en til at købe. Den ene ting at overveje mere end noget andet er vægten. Et armatur, der vejer over 50 lbs. vil har brug for en stærkere loft støtte.

Instruktioner

Fjern gamle armatur

•Shut off afbryder eller fuse box i kælderen eller nytte. Tænde vægkontakt og slukke sørge for der er ingen magt. Støt din stigen under armaturet. Fjerne alle pærer og dekorative inventar.

•Løsn de skruer, der holder armaturet til det elektriske felt. Sænke stativ til at udsætte ledningsnet. Fjerne wire-stik og teste ledninger for at sikre de er døde. Trække ledningerne og tage ned armaturet.

•Fjern den elektriske boks ved at tage ud skruerne. Fjern kablet ved at tage ud skruen. Skær den metal bøjle i halve og fjern. Klatre op i loftet og kontrollere, at støtte seler kan støtte den nye armatur.

Installere store lysekrone

•Drej bandage i hånden til den korteste længde. Sætte skinnen gennem hullet og sat fødderne fladt på toppen af drywall eller gips loft. Stramme skinnen i hånden, indtil tænderne passe stramt mod strøer og spænd med en skruenøgle.

•Pry, en af knockout stik fra det elektriske felt. Hold det elektriske felt til loftet. Feed kabel gennem stikket og fastgør med kabelstik. Find U-bolt flange og glider det over skinnen. Lagt støtte flange på enderne af bolten og Spænd møtrikkerne på hver side.

•Skub den elektriske boks i loftet og Juster hullerne i toppen af boksen med enderne på U-bolt. Fastgør med hex nødder. Spænd møtrikkerne med en møtrik driver. Fjerne inventar fra Lysekronen. Forkorte ledninger og kæde til den højde, du ønsker at hænge. Twist den brystvorte-formet del i kæden indehaveren og derefter ind i montering bar.

•Når lysekrone ledninger igennem brystvorten. Hæve Lysekronen og tillægger boksen elektriske baren montering med skruer forudsat. Wrap kobber jordledningen omkring jorden skruen og stramme. Vedhæfte enden af ledningerne til jordledningen. Strip lager ½ tomme af beskyttende dække af ledninger. Twist den hvide ledning fra lysekrone til den hvide ledning på loftet-kablet, og Gentag trin med de sorte ledninger.

•Klap de elektriske ledninger og putte dem i det elektriske felt. Skub baldakin op kæden, og skub det stramme til loftet. Check at ledningerne er gemt væk. Skubbe holderen kraven op den lysekrone kæden i holderen. Twist krave for at sikre lysekrone i stedet. Installere pærer og dekorative inventar og Gendan beføjelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com