Hvordan til at hænge en stor overdimensioneret spejl Over kappen

September 25

Hvordan til at hænge en stor overdimensioneret spejl Over kappen

Et stort spejl over pejsen mantle åbner et rum og gør det ser meget mere rummelige. En stor, dekorativt spejl med en kraftig ramme er ofte vanskeligt at hænge, men på grund af sin vægt. Med tre eller flere personer vil arbejder sammen spejlet hænges, sikkert og på det rette niveau.

Instruktioner

•Weigh spejl badeværelse skala og Køb Jørgensen-kroge på hardware butik normeret til vægten. Du skal bruge mindst to eller eventuelt tre kroge.

•Indstil mantel ved at måle på tværs af det midtpunkt. Tape en fjerdedel til en lys streng og placere kvartalet på at midtpunktet. Hold anden enden af strengen til det højeste punkt i væggen over mantel midtpunkt mens stående på en stige. Manipulere strengen, så det trækker kvartalet op lidt off kaminen. Lad kvartalet Dingle frit og flytte strengen til venstre eller højre indtil bydel er igen direkte over center stedet. Tape toppen af streng til muren nær loftet og lade det være. Dette er den midterste linje hvor du vil placere centrum af spejlet.

•Find midten af mirror's bredde på den øverste kant med målebåndet. Markere dette spot med en tynd streg af malertape.

•Sæt hængende wire til venstre og højre bag spejlet med små skruer. Skruerne skal være ca. en tredjedel af afstanden fra toppen af spejlet, og linet op jævnt. Wiren skal være stramt mellem dem. Læg tynde stykker af malertape på de udvendige kanter af spejlet viser hvor skruerne er placeret.

•Find midtpunktet for hængende wire. Måle halvvejs mellem den midterste punkt af wiren og kanten af spejlet for begge sider. Disse er, hvor de to kroge vil holde spejlet på væggen.

•Hold spejl med én person på hver side og mens stående på en stige, placere det på væggen, så midten af spejlet flugter med den midterste linje vist af strengen hængende og toppen af spejlet på den rigtige højde. Placer vaterpas på toppen spejlet og har indehaverne justere deres sider, indtil boblen er niveau. Placere et tyndt stykke afdækningstape på siderne af spejlet lig hvor den tidligere indsatte tape på spejlet viser placeringen af de back skruer. Fjerne spejlet.

•Measure afstand til venstre og højre for midterlinjen, der er lig med hvor krogene vil hænge spejl og niveau med malertape placeret bare på væggen. Markere disse to steder med et lille stykke afdækningstape. Dette er, hvor krogene gå ind i væggen. Nail Jørgensen-krog ind i væggen i venstre side af midterlinien. Placer kanten af vaterpasset på at J-hook og stræk det på tværs til hvor andre krogen vil gå. Sikre boblen er niveau før montering andre krogen. Hvis vaterpasset ikke er lang nok til at nå til anden siden så tape det til midten af en målestok og bruger målestokken til at udvide sin længde. Hvis spejlet er usædvanligt tunge, tilføje en tredje J-hook direkte i centrum linje og plan med den venstre og højre hook.

•Tag tape fra alle steder undtagen stykke øverst i spejlet viser midterlinien.

•Sæt spejlet tilbage mod væggen og snag ledning til J-kroge. Center tape ovenpå spejl i linje med den midterste linje fra den med streng kvarter på den. Fjern tapen fra spejlet og fjerne tape og linje fra væggen. Spejlet er centreret over mantel og niveau.

Tips & advarsler

  • J-kroge give en sikker metode til hængende selv store vægte i drywall uden at skulle bore i en stud.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com