Hvordan til at hænge en Swag lysekrone

June 1

Swag lysekroner skabe en atmosfære af elegance i ethvert rum, uden komplikation af elektriske ledninger. Denne type af lysekrone forenkler installationen med en plug-in stil ledning. Med et par materialer, kan du let hænge din egen swag lysekrone.

Instruktioner

•Installer tunge lysekrone krog i den placering, du ønsker lysekrone til at hænge. Tage hensyn til placeringen af midten af rummet, og enhver møbler kan du eventuelt lysekrone til udhæng. Når du køber krogen, kontrollere vægtgrænsen for at sikre det kan bære vægten af din lysekrone. Holde krogen op på loftet i det sted, du foretrækker og markere skruehuller med en blyant.

•Drill huller til at fastgøre din lysekrone krog. Fastgør lysekrone krogen med skruer. Sørg for lysekrone krogen er flugter med loftet.

Hæng Lysekronen og drapere ledningen til væggen. Afhængigt af lokationen, kan du drapere ledningen over loftet, indtil du kommer til væggen. For at drapere ledningen, installere en række mindre kroge indtil din ledning når væggen.

•Brug ledningen dækker for at skjule og tillægger væggen ned til outlet hvor det stik i ledningen. Du kan også bruge ledningen dækker, hvis du foretrækker at ikke drapere ledning langs loftet. Blot vedhæfte dækslet til ledningen, overholde det loft og nedslidte væggen til stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du bruger en lysekrone krog, der kan holde vægten af din lysekrone. Et faldende lampen kan have katastrofale resultater.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com