Hvordan til at hænge en træ plantageejer

November 24

Hvordan til at hænge en træ plantageejer

Træ plantageejere og altankasser fyldt med blomstrende blomster er attraktive tilbehør til porches, haveskure og vindueskarme. Mange gartnere nyde viser farverige enårige i sommermånederne, så ændre indretningen for vintersæsonen evergreens og bær. Et træ plantageejer fyldt med jord kan være tung, og støtter vægten af en plantageejer eller vindue box kræver en robust hængende system. For nemheds skyld, hængende systemdesign bør rumme at fjerne boksen vinduet til vedligeholdelse og til udplantning med blomster.

Instruktioner

•Measure længde af træ plantageejer og skære bord til længde. Den hængende system benytter en spiken fremstillet af tre stykker af træ, der er den samme længde som plantageejer. Ifølge National Gardening Association giver ved hjælp af en plantekasse, der er lidt mindre end bredden af vinduet det bedste udseende.

•Indstil rip hegnet omkring bordet så til 4 inches fra bladet, og køre bestyrelsen. Reserve 1 1/2-inch bred afskåret sektion for fyldstof strip.

•VIP tabellen savklinge til 45 grader og justere placeringen af rip hegnet til 2 1/2 inches væk fra basen af vingen. Køre 4-tommer bred bestyrelsen gennem saven gøre to spejlbilleder stykker med en 90-graders skåret på den ene side og en 45-graders skrå snit på den modsatte side. Når samlet, de to 45 graders nedskæringer på hvert stykke lås sammen for at danne klamper i hængende system.

•Anbring, en af spiken stykkerne mod bagsiden af træ plantageejer, tilpasse den 90-graders kant af spiken med toppen af plantageejer. Den 45-graders vinkel af spiken peger nedad, at skabe en inverteret V-form mellem siden af plantageejer og den ydre kant af spiken. Tillægge plantageejer med vejrbestandig skruer spiken.

•Align fyldstof strip langs den nederste kant af plantageejer, under spiken på bagsiden af plantageejer. Tillægge plantageejer med vejrbestandig skruer fyldstof strip. Filler strip er de samme tykkelse som spiken, og det holder niveauet træ plantageejer når hang på væggen.

•Indstil hvor træ plantageejer vil hænge på væggen, og brug en stud finder til at finde den støtte studs. Placer den anden spiken sektion imod væggen, med den skrå kant peger opad for at danne en V-form. Niveau for spiken og fastgør den til væggen, køre de vejrbestandigt skruer igennem spiken og ind i væggen studs.

Hæng træ plantageejer ved montering af klamper sammen. Løft plantageejer højere nok for spiken fastgjort til bagsiden af plantageejer til at klare den forreste kant af spiken fastgjort til væggen. Drop plantageejer på plads, med de affasede kanter af klamper monteres tæt mod hinanden. Vægten af plantageejer låser klamper i placer, sikkert hængende plantageejer på væggen.

Hvis du vil fjerne plantageejer, blot løfte den væk i spiken.

Tips & advarsler

  • Gøre klamper fra en vejrbestandig træ som cedertræ.
  • Maling eller pletten klamper og påfyldningsstudsen strimlen for at matche farven på plantageejer.
  • Vedhæfte væg spiken sikkert til væggen studs med skruer. En plantageejer kasse fyldt med blomster og jord kan være tung, især efter vanding af planter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com