Hvordan til at hænge en tung billede på gipsvæg

January 6

Drywall er normalt omkring ½ tomme tyk og kan bryde nemt når vægten er lagt på det. Hænge en tung billede på gipsvæg alene vil ikke arbejde som billedets vægt vil rive gennem drywall, forårsager billede at falde og beskadige drywall. Hvis du har en tung billede eller vægtæppe, er det nødvendigt at finde væggen studs før du hænge et billede ramme beslag. Indsætte en skrue i stutteriet muliggør væggen for at støtte billedet.

Instruktioner

•Køre den en stud finder langs væggen vandret. Vent til enheden bipper og lys op; Dette betyder, at det har fundet en stud, der løber lodret bag drywall. Studs er fordelt hver 16 inches.

•Mark væggen hvor du ønsker billede til at hænge, ved hjælp af en mærkning blyant.

•Sæt et anker ind i væggen, hvor skruen vil blive indsat i stud, ved hjælp af en Akku boremaskine. Brug en Akku boremaskine og en Phillips-head bit til at indsætte en to-tommer-ong skrue i stutteriet. Indsæt skruen langsomt, så du ikke skader ankeret. Forlade skruehovedet stikker ud fra væggen ¼ tommer, så billedet frame beslag kan hvile på det.

•Tag glas fra billedrammen. Fastsætte rammen ansigt på en flad arbejdsoverflade såsom en tæller eller bordplade. Måle bredden på rammen med et målebånd langs den øverste kant. Dividere dette tal med to at finde midten, så måle og markere rammen midtpunkt.

•Sæt billede ramme beslag på den øverste kant af rammen så midten af beslaget er på mærket du har lavet på center. Holde det centreret så den tunge billede vægt vil hænge jævnt, hvilket vil gøre billedet lige og niveau. Bruge en hammer til at trykke små søm i hullerne på hver side. Tryk forsigtigt så du ikke knæk træ. Hænge den tunge billede på skruehovedet når beslaget har været tilknyttet.

Tips & advarsler

  • For lange, store billedrammer, bruge to billede ramme parenteser, en på højre side og en på venstre side af den øverste kant af bagsiden af rammen.
  • Bruge pleje og forsigtighed, når du bruger en Akku boremaskine. Hold fingrene tilbage fra skruen, som du indsætter den.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com