Hvordan til at hænge en tung billede

October 28

Hænge en tung billede kan være en besværlig opgave. Bruge grundlæggende skruer kan ikke arbejde for tunge rammer. Ved hjælp af en specialiseret ramme bøjle, som kan købes på de fleste hardware detailhandlere, vil gøre hængende tunge rammen en brise. Der findes flere typer af bøjler, som 50-pund og 100-pund bøjler. Disse bjælkesko kan bruges til gips, træ og beton applikationer.

Instruktioner

•Measure den samlede længde af billedrammen. Divider dette tal med to at finde midten af rammen. Skriv nummeret ned, og placere et mærke på bagsiden af rammen for reference.

•Træk op på hængende wire som hvis stellet hængende, og måle ned fra toppen af rammen til wire bøjle. Skriv nummeret ned til fremtidig reference. Gøre dette sikrer at bøjlen er installeret på væg i den korrekte bordhøjde.

•Sæt ramme mod væggen. Juster ramme til dine præferencer og derefter gøre lys blyant mærker på væggen hvor kanter og toppen af rammen vil blive placeret. Disse vil være referencepunkter at finde hvor bøjlen skal installeres på væggen.

•Measure fra blyant mærker på væggen for at finde midten af rammen og højde wall hanger vil blive hængt. Gør et mærke hvor bøjlen vil blive fastgjort til væggen.

•Sæt bøjle på væggen hvor mærket er placeret. Drive søm ind i væggen ved hjælp af en hammer. For rammer tungere end den bøjle nominel vægt, skal du bruge to bøjler side om side for at fordoble vægt kapaciteten.

Hæng ramme på væggen. Glatte og justere rammen ved hjælp af en tømrere eller en laser niveau.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i et jordskælv udsat område, skal du bruge nødsituation ramme stropper som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com