Hvordan til at hænge en tung genstand på en slagge blok væg

September 27

Hvordan til at hænge en tung genstand på en slagge blok væg

Ankerpunktet bruges til at hænge tunge genstande på en slagge blok væg skal greb sider af Ankers pilot hul tæt. Ankre med tunge fjederbelastede vinger hold objekter mod den hule del af en slagge blok, og kile-stil ankre hold objekter mod slagge blok solid webbing. Undgå at placere en tung genstand anker i 1 tommer på en slagge blok mørtel fælles. Hvis du vil sikkert holde tunge genstande mod en slagge blok væg, skal du bruge flere ankre med en samlede rating 400 procent højere end objektets vægt. For eksempel, kan 2 ankre normeret til 100 lbs. sikkert holde et objekt vejer 50 kg.

Instruktioner

•Lay ud af tunge-objektets anker placering og afstanden på slagge blok væg med en blyant, ved hjælp af et målebånd og vaterpas som en guide. Anker placering og afstanden afhænger af det tunge objekt krav.

•Equip en elektrisk borehammer med murværket bore bit inkluderet i en anker kit. Anker Materialepakkerne indeholder korrekt størrelse murværk borehoved for Ankers pilot hul.

•Drill de pilot huller i aske blokke på layoutet markerer med borehammer og murværk drill bit. Hvis borehoved slag gennem slagge blok overflade og træder et hulrum, hænge en tung genstand med en fjederbelastet wing-stil anker. Hvis borehoved forbliver i solidt materiale når det passerer 1 1/4 tommers dybde, hænge en tung genstand med en kile-stil anker.

•Rengør støv ud af de pilot hul med trykluft.

•Saml ankeret. Hvis bruger fjederbelastede wing-stil ankre, spin Ankers bolt i den hængslede side af Ankers låsemøtrikken. Ankers vinger folde over at fastholde bolt. Hvis du bruger en kile-stil anker, twist bolt på Ankers tråde.

•Sæt enden af anker overfor bolt i den pilot hul. Hvis bruger wing-stil ankre, klemme vingerne og tryk på ankeret i den pilot hul. Vingerne spredes når enderne af vingerne når slagge blok hulrum. Hvis du bruger kile-stil ankre, sæt ankeret helt og stramme Ankers bolten med en skruenøgle, indtil de anker ribben udvide mod siden af den pilot hul.

•Sæt den tunge objekt bevare enhed ind i slutningen af den anchor bolt. Stram bolten, hvis det er nødvendigt, og installere det tunge objekt. Den tunge objekt montering metode afhænger af typen af objektet og dets montering stil. Tunge genstande, der bruger en hængende wire, spejle og billeder, bruger et anker med sin bolthoved udsat. Tunge genstande, der bruger parenteser, såsom tv og pejs mantels, bruge ankre med bolten strammes mod det beslag monteringsoverfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com