Hvordan til at hænge en tung glasmaleri

November 29

Dekorere dit hjem med blyindfattede ruder tilføjer gennemsigtig farve til lys strømmer gennem vinduerne, at skabe et knudepunkt for ethvert rum. Hængende de tunge windows på indersiden af dit hjem er en udfordring, som du nemt kan mødes med de rigtige materialer. Farvede glaspaneler kan veje fra 3 til 5 lbs. per kvadratfod afhængigt af glas, der anvendes i produktionen. Den vigtigste ting at huske når du hænge en tung glasmaleri er at indsætte din væg eller loft krog i en stud eller tværbjælke.

Instruktioner

•Measure den samlede størrelse af din Glasmosaik vindue til at få en omtrentlig vægt på panelet. For eksempel, hvis din rude måler 2 fødder af 3 fødder, er dit panel 6 kvadratfod. På 3 til 5 lbs. per kvadratfod, kunne din panel veje overalt fra 18 til 30 pounds.

•Find loftet bjælker eller væggen studs i området hvor du planlægger at hænge dit vindue. Du skal bruge loft strøer, hvis du hænger i vinduet som en rumdeler eller foran et gulv til loft-vindue. Vedhæfte vinduet til væggen studs, når du hænger det foran et andet vindue. For denne instans, ville du indsætter din kroge i studs direkte over vindue beklædning.

•Sæt en krog i to loft strøer eller væggen studs, der er side om side. Måle afstanden mellem krogene og placere skrue øjne i rammen af din glasmaleri samme afstand fra hinanden.

•Klippe to længder af 12-gauge wire eller fiskeri linje svarende til den afstand, du planlægger at hænge din glasmaleri, plus 12 inches. Ekstra er til indpakning ledning rundt kroge eller for at binde fiskesnøre. Fiskesnøre bliver mindre synlige end kæden og holder vinduet lige så godt. Kæden vil tillade vinduet lidt mindre bevægelse, så hvis du hænger dit vindue som en rumdeler, kan du ønsker at vælge kæde.

•Hook eller binde kæden eller line til loft eller væg kroge først. Sørg for at dine knob er sikker. Hvile tungt vinduet på en stige eller har nogen hold det, mens du binde linjen omkring skruen øjne. For en kæde, skal du bruge "S" kroge til kæden at skrue øjne. Lad dit vindue hænge.

Tips & advarsler

  • Til windows med en kort hængende afstand, vedhæfte ledning mellem de to skrue øjne på vinduesrammen og hænge wire på en krog i midten.
  • Sørg for skrue øjne er indsat mindst 1/2 tommer i vinduesrammen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com