Hvordan til at hænge en tung hylde fra en betonmur

December 9

Hvordan til at hænge en tung hylde fra en betonmur

Den mest tilgængelige plads til at hænge en tunge hylde er ofte i en garage eller kælder, epicentret for tunge vare brug. Med disse steder, beton, gips eller mursten vægge er langt mere udbredt end i resten af hjemmet. Installere en tung hylde i disse materialer kræver et betydeligt stærkere sæt af materialer, men de grundlæggende trin i installationen er meget ens. Med de rigtige materialer, kan reoler installeret i beton vægge bære meget tunge belastninger.

Instruktioner

•Anbring beslag på oversiden af reoler bord og Markér placeringen af beslaget huller i bestyrelsens hylde, ved hjælp af blyant. Predrill skruehullerne, ved hjælp af et borehoved mindre i omkreds end træ skruerne er boret ind i hylden. Skru beslagene til bestyrelsens hylde, ved hjælp af ekstra forsigtighed at forhindre, at lederen af borehoved bryde gennem overfladen af hylden.

•Hold hylde mod muren på den ønskede placering. Carpenter's niveau på hylden og justere den hylde placering, indtil du har en plan at læse. Mark placeringen af reoler beslaget huller mod væggen med blyanten. Fjerne hylden og mørkere blyant markeringer eller skrabe dem med en skrue for yderligere klarhed.

•Indstil hammer drill på sin hammer indstilling og bruge en murværk smule med en lidt mindre diameter end murværk skruer til at lave en 3-tomme hul i hvert beslag væg mærkning. Tryk hårdt mod boret, afstivet boremaskine med begge hænder, hvis det er nødvendigt at anvende nok kraft til at gøre tre tomme huller i beton.

•Indstil den forsamlede hylde mod væggen og boremaskine hver skrue i halvvejs. Efter at alle skruer er blevet delvist fastgjort, komplet udlæg i hver skrue af boring dem stramt indtil drill fangster.

Tips & advarsler

  • Brug behandlet reoler tømmer designet til underground eller fugtige miljøer til at forhindre vand og fugt skader.
  • Male reoler med vandtæt maling for at forhindre yderligere skade på hylden.
  • Stå ikke eller sidde på denne reoler, trods sin tunge modstand rating det er ikke designet til at bære denne type af belastning og muligvis ikke pålidelige i denne situation.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com