Hvordan til at hænge en tung kinesiske skærmen på en væg

February 14

Kinesiske skærme var oprindeligt lavet til at sætte bag kejsere troner. Skærme var lavet af træ og silke til at betyde kejserens myndighed. I dag, bruges de i boliger af varieret indretning. Du kan finde skærmbilleder lavet af lakeret træ, jade, elfenben og metal. På grund af vægten af de fleste kinesiske skærme, de er generelt ikke hængt, men bruges som en måde at adskille værelser. Men du kan bruge din som vægdekoration så længe du har robust hængende udstyr.

Instruktioner

•Measure bredde og højde af din ramme til at finde en plads på væggen, der kan rumme sin størrelse. Beslutte, om du ønsker at støtte det overordnede tema i rummet ved at blive hængt på siderne eller blive et omdrejningspunkt ved at være placeret på forsiden af et værelse.

•Anvend en elektronisk stud finder til at finde din væggen studs. Hvis du hænge på tørre væg, vil du rippe et hul i væggen, hvis du ikke opretter forbindelse til studs. Mærke med en blyant dine væggen studs. Bor et hul for hvert panel i væggen.

•Hammer to tunge kunst hængende klip i to modsatte sider af hvert panel. Mål hver side for at sikre, at de er selv. En streng, et stykke af tyk hængende wire i klippene og give det nok slæk til at hænge.

•Tag bolt ud skifte bolt. Sørg for at der er et skifte bolt til at holde hvert panel af din kinesiske skærmen på væggen. Har en ven, hold op de kinesiske rammen som du kile ledningerne i toggle bolt og væggen. Skub sammen slår og tryk dem ind i væggen, indtil du hører dem snap eller åbne bagsiden væggen.

•Drej hver bolt med uret, indtil bolten er fladt mod væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com