Hvordan til at hænge en tung spejl på en gips væg

February 15

Hvordan til at hænge en tung spejl på en gips væg

Mange ældre boliger har gips vægge i stedet for wallboard. Dette bliver et problem, når forsøger at hænge en tung genstand, som et indrammet spejl. Gips er anvendt over tremme, en serie af tynde plader, som gør at finde en stud vanskeligere. Mange ældre hjem brug ikke ensartet stud afstand. Men på grund af den iboende styrke af gips/tremme kombination du kan hænge tunge varer med de rigtige værktøjer og know-how.

Instruktioner

Forpakket en molly bolt. Molly bolte kommer i forskellige størrelser. Vælg en større bolt for en tung genstand som et spejl. Jo større bolt mere vægt det kan håndtere. For en tung indrammet spejl skal du to bolte.

•Præ-boret to huller omkring seks inches fra center punkt, hvor du ønsker spejlet for at hænge. Tage i betragtning, at spejlet vil egentlig hænge højere end dette. Bruge et borehoved samme diameter som molly bolt; hullet skal være så dyb som bolt's længde. Med en gips væg vil du hul til at gå gennem gipsen og tremme, omkring tre inches.

•Sæt hver bolt i dets hul. Det har en spids ende og afstandsstykker, som spredes i væggen som bolt spændes. Hovedet skal være flush mod væggen. Tryk på det forsigtigt med en hammer til at få det hele vejen ind i væggen.

•Sæt skruen og drej det med uret, indtil toppen af bolten er mod gipsvæggen. Du vil føle modstand, som det flader ud mod bagsiden af væggen. Tilbage skrue ud et par omgange, så spejlet har et punkt til at hænge.

•Loop en ledning gennem to støtte kroge på bagsiden af spejlet og binde sikkert off enderne. Hænge spejlet ved at koble ledningen på skruer i molly bolte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com