Hvordan til at hænge en tung vægur

March 12

Hvordan til at hænge en tung vægur

Antikke, udsmykkede vægure tilføje et personligt touch til dit hjem. Disse gammeldags ure er forskellige i deres konstruktion fra de mere typiske letvægts plast eller træ ure normalt ses i boliger i dag. Nøglen til korrekt hænge en tung ur på en væg indebærer, at finde den rigtige støtte til at forebygge skader på væggen. Simpelthen dunkende et søm i væggen er ikke tilstrækkeligt, da sømmet vil bøje fra vægten. Lad os se på hvordan man kan hænge en tung vægur sikkert på en væg.

Instruktioner

Hvordan til at hænge en tung vægur

•Brug stud finder til at finde en stud i din ønskede hængende placering. Disse er de støtte 2 af 4 stykker af træ bag drywall og vi vil bruge disse som den vigtigste støtte for de tunge vægur til at holde det fra at falde ud af væggen. Hvis du vælger at hænge uret på en gips, mursten eller gipsvæg overflade, Fortsæt til trin 5.

•Mark stud med en blyant i den korrekte højde baseret på bøjle på bagsiden af ur på væggen.

Uddelingen skrue på plads ved hjælp af en skruetrækker. Forlade et passende beløb i slutningen af skruen så bøjlen på uret for at positionere sikkert på skruen. Give det en god slæbebåd sørge for skruen er dybt forankret i stutteriet.

Hæng uret omhyggeligt.

•Find det passende sted at hænge dit ur, hvis du vælger en position, hvor en stud ikke er tilgængelig. Husk at placere uret i drywall er ikke nær så stabil som hængende ur fra en skrue i en stud. Markere væggen med en blyant relevante hvor uret bøjler er placeret på bagsiden af uret.

•Drill et hul ind i væggen passende til størrelsen af skruen ankre. Ankre arbejde i drywall og mursten eller murværk vægge. Tryk på den kegle-formet anker med en hammer omhyggeligt for at undgå skader. Vælg metal ankre i stedet for plastik for at sikre at en murværk eller mursten væg ur.

•Sæt skrue inde i ankeret og begynder at dreje skruen med en skruetrækker. Som du tænder, spreder ankeret inde i bagsiden af væggen for at give ekstra sikkerhed for ur på væggen. Bruge mere end én anker for ekstra sikkerhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com