Hvordan til at hænge en tunge stål-Frame spejl

March 21

Hvordan til at hænge en tunge stål-Frame spejl

Tunge spejle kan være vanskeligt at hænge på en væg. Hvis du ikke hænge det ordentligt, kan det komme brasende ned og skade nogen eller skader på væg, gulv eller omkringliggende møbler. Men med de rigtige værktøjer og en ven til at hjælpe dig med at løfte spejlet, vil du blive gjort på ingen tid. Kontroller fastenerne i studs af væggene så spejlet ikke falder.

Instruktioner

Hængende spejl med en Z Hanher

•Installer den første del af en Z bøjle for tunge spejle på bagsiden af spejlet. Du bliver nødt til at skrue det i rammen med metal skruer, der kan købes med bøjlen eller separat. En Z bøjle har to dele, én til spejlet og én til væggen. De låse sammen og holde spejlet på plads.

•Installer den anden del af bøjlen på væggen. Bruge en laser niveau og trække en linje til at hænge mur del af bøjlen straight. Brug de skruer, der kommer med det eller købe nogle lange træskruer. Z bøjle kommer med forborede huller hver 4 inches, så du kan matche dem op til studs i væggen.

•Er nogen hjælpe dig skubbe afsnittet spejl på afsnittet wall til at hænge.

Hængende ramme med ledning

•Purchase billede hængende wire for vægten af dit spejl. Wiren vil kommer i mange forskellige vægtgrænser, Sørg for at du får en tung nok til at holde dit filspejl.

•Skru metal skruer i rammen hvis du ikke allerede har svejset bøjler på bagsiden af rammen. En svejsningen vil være meget stærkere end bare skruer. Fastgør wiren, så det har nogle bue til det, men ikke så meget det hænger over spejlet. Placer enderne af tråd omkring hver skrue og wrap tråd omkring enderne. Wrap den modsatte vej ledning vil trække da det er hang.

•Skru længe træ skruer ind i to studs i væggen hvor du ønsker at hænge spejlet. Bruge en laser niveau for at sikre du skrue dem i en lige linje. Forlade kun 1/4 til 1/2 tommer af skruen stikker ud fra væggen.

•Lift spejlet op og hænge wiren på skrue i væggen. Justere spejlet på ledningen til at gøre det lige.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com