Hvordan til at hænge en Wing vindue tørklæde

January 27

Et vindue tørklæde er et enkelt stykke stof viklet en gardinstang at klæde et vindue op. De er almindeligt anvendt på vinduer med persienner og ingen gardiner eller at pynte vinduer, der har lutter gardiner. En bevinget vindue tørklæde er et enkelt rektangulært stykke stof, der funktioner trekantede toppe der hænger ned, når det bruges til at tilføje en flosset udseende til vinduet. Traditionelle vindue tørklæder kan hænges i en række forskellige måder, men wing vindue tørklæder er mere begrænset til at sikre, at vingerne hænge ordentligt.

Instruktioner

•Installer dekorative gardinstang over vinduet bruger hardware inkluderet med gardinstang. Der er normalt to eller tre parentes, at installere over vinduet, og stangen hviler i armene af parenteser. Højden af stangen afhænger oven på præference, men bør være mindst 3 inches over monteringsbeslag for den eksisterende gardin tynde eller blinds.

•Jern eller damp ud nogen rynker i wing vindue tørklæde. Læs etiketten grundigt, så den korrekte varme indstilling bruges til tørklæde stof.

•Center længden af wing vindue tørklæde på gardinstang at sikre den overskydende længde hænger jævnt på begge sider af vinduet.

•Klik ender af tørklædet over stangen fra front tilbage, forlader en løs swag i midten. Tørklædet ombryder over stangen på beslaget på begge sider af vinduet og den overskydende længde gardiner langs siderne af vinduet.

•Juster centrum swag så vingerne pege ned og stoffet er samlet jævnt over hele vinduet. Justere den draperede stof på sider som ønsket; vingerne på denne del kan foldes tilbage eller lov til at pege på midten af vinduet.

•PIN tørklædet sammen at holde læg på plads, hvis det ønskes, så vingerne bo i position. PIN tørklæde fra bagsiden, så pin er skjult.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en meget lang vindue, du måske gerne wrap tørklæde omkring stangen i center til at støtte stoffet. Dette kan kræve ekstra arbejde for at sikre vinger ansigt den rigtige retning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com